Van-e olyan fiú vagy lány aki rocker és 13 év körül van vagy ilyen koru rockerek teljesen kihaltak :D? 13/l
Ebben a korosztályban csak olyanokat fogsz találni, akik divatrockerek. Én 20 éves vagyok, grunge-ot és klasszikus rockot hallgatok.
Beszélgetek veled, ha nem zavar, hogy egy kicsid idősebb vagyok a célcsoportodnál.
Nincs igazuk a többieknek. Pont a Te korosztályod az akik igazán értik és átérzik a rockzenét. Most vagy kamasz a lázadó korodat éled, amikor kezded felfedezni a világ igazságtalanságát, amikor semmi sem teszik neked és mindenki hülye körülötted és legszívesebben állandóan dühöngeni, bosszankodni lenne kedved.. Pont ez az amiről a rock szól, a lázadásról. Szóval szerintem jó korban vagy.
Később mikor idősebbek leszünk beállunk a sorba és igyekszünk megfelelni a társadalmi elvárásoknak, mert meg kell élni valahogy, de az igazi rocker életérzés az ilyen fiatalon az igazi, hidd el!
Én is akkor kezdtem rockzenét hallgatni.
jelen!
ízig vérig rocker vagyok, két éve estem bele ebbe a világba és azóta nem szálltam ki (nem is akarok) :)
14/L
Rocker vagyok, még véletlenül sem divatból(létezik ilyen hogy divatrocker?)
14/F
A 4-essel csak mérsékelten tudok egyetérteni. Tény, hogy fiatalkorban jön a lázadós időszak, de szerintem ez inkább 15-16 éves korra tehető, mintsem 13-ra. 13 évesen azért még eléggé gyerek az ember.
És igen, azzal is egyetértek, hogy ilyen fiatalon a legtöbb ember még nem gondolkozik el a szövegek mondanivalóján, tartalmán, csak a zenét élvezik (nem beszélek magas lóról, én is ilyen voltam annó).
Szóval engem is megmosolyogtat sokszor, amikor a 12-14 éves lányok/srácok hangoztatják, hogy ők kőkemény, true rockerek, csak mert rockzenét hallgatnak, feketébe járnak és felcsaptak magukra egy szegecses karkötőt.
Félreértés ne essék, én nem akarok senkit se leszólni és nagyon tudok neki örülni, ha valaki már ilyen fiatalon ezt a zenei irányzatot választotta kedvencének, de az ember ilyen fiatalon inkább még csak a szárnyait próbálgatja (ha csúnya szóval mondanám: még csak pózerkedik).
Mindenesetre mindegyikőtöknek csak így tovább! ;) Később ez még csak jobb lesz! :)
Béke van!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!