A kérdés azokhoz szól akik földrajzilag távol vannak a barátaiktól. (másik ország) Milyen gyakran írtok rá a barátaitokra és mennyit beszéltek? Többet akar, mint barátság?
Van egy barátom aki a munkája miatt több hónapja külföldön van, lassan 3 éve, ami még kb. fél évig.
Áprilisban volt itthon utoljára, akkor találkoztunk pár órára.
Amióta visszament, minden nap rámír valamilyen ürüggyel. De valahogy pár mondat után mindig kifullad a beszélgetésünk, bár tudom, hogy olyankor még dolgozik amikor ír.
Gondolom, hogy kicsit tovább gondolta a barátságunkat, aminek én sem lennék ellenére, csak kicsit vegyes jeleket küld.
Pl. reggel flörtöl, este kötöszködik, másnap arra kér, hogy vidítsam fel.
Egyszerűen nem értem...
Én azt mondanám, hogy benne is vegyes érzuelmek vannak mert tetszel neki, de a távolságot soknak tartja... A közöszködést szerintem egyáltalán ne vedd rossz néven, én is szoktam a párommal...
A kérdésedre válaszolva nekem a legjobb barátnőm él külföldön, a hétköznapokon annyira nem beszélünk, hétvégente többet, gyakran telefonon is :) Nyílván nem, nem akar többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!