A legjobb fiúbarátom megcsókolt. Miért?
Figyelt kérdés
átjött hozzánk, h megcsináljuk a gépemen a hibákat, meg beszélgetni, és mikor elköszönt megkért rá h csukjam be a szemem és innen egyértelmű... igazából nem tudom igazi csóknak e lehet tekinteni mert nem nyelves csók volt, viszont nekem az első és ezt tudta jól. majd megkért rá h tegyünk úgy mintha nem történt volna meg... 17/L2014. okt. 18. 13:41
11/19 anonim válasza:
én a barátaimmal csókolóztam először, kb. mindegyikkel, olyan 14 évesen hehe nincs ebben semmi, talán már nem is emlékeznek rá, vagy csak nem hozzák fel témának
12/19 anonim válasza:
Ezzel a "legjobb fiúbaráttal" annyira feltudtok idegesíteni,hogy az valami hihetetlen.
13/19 A kérdező kommentje:
12 miért?
2014. okt. 18. 14:56
14/19 anonim válasza:
Mert sokan azt vallják, hogy fiú és lány között nem lehet igazi barátság. Az egyik idővel majd többet akar. És itt nálad ez be is igazolódik. A barátod többet szeretne. Nyilván az évek alatt belédzúgott és azért mondta, hogy tegyünk úgy, mintha meg sem történt volna, mert nem todja mit fogsz reagálni és ha nem viszonzod az érzéseit, akkor sem szeretne elveszíteni, mint barátot. Úgyhogy jól gondold át, hogy szeretnél e tőle többet és ha igen, akkor mond meg neki ( abban a pillanatban ő lesz a világ legboldogabb embere), ha meg nem szeretnél, akkor marad a barátság, bár szerintem már sosem lesz ugyanolyan.
15/19 A kérdező kommentje:
és ha megpróbáljuk de nem jön be utánna lehetünk még ugyanolyan jóban?
2014. okt. 18. 15:56
16/19 anonim válasza:
Ha kölcsönösen döntötök úgy, hogy nem megy (ezt is meg kell beszélni), akkor igen lehet. Nagyon sok párkapcsolat kezdődik barátsággal.
17/19 A kérdező kommentje:
nagyon félek ettől... nem tudom mit kell csinálni ilyenkor... szégyen 17 évesen...
2014. okt. 18. 16:09
18/19 anonim válasza:
Ne viccelj már! Nem szégyen! Szeretnél tőle többet?
19/19 anonim válasza:
Próbáld letisztázni magadban az érzéseid felé. Ha csak barátként, szinte testvérként nézel rá, akkor nehogy belemenj többe, mert csak ártasz vele. Ha megfordult már a fejedben korábban a dolog, vonzódsz hozzá meg ilyesmi, akkor érdemes elgondolkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!