Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Teljesen kiborít a "legjobb...

Teljesen kiborít a "legjobb barátnőm". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Óvoda óta (szóval kb. 10-11 éve) szinte testvérként néztünk a másikra. Mióta jött a kamaszkor, totál más ember lett: kényeskedik, ő a világ közepe és minden sráctól/pasitól elvárja, hogy...hát, hogy erekciójuk legyen csak a látványa alapján. Nyolcadikban, ha jól emlékszem, nem mondhattam neki hogy "csá" még viccből sem mert elvileg ez sértő neki. Utána jöttek a durva dolgok, hogy gimibe mentünk. Ő kereskedelmire ment, én angol tagozatra (nem egy suli). Ezután vagy ezerszer elmondta, hogy én semmit nem kezdek ezzel a sulival mert csak érettségim lesz, neki meg 2-3 szakmája... de az mellékes volt, hogy pont az ehhez szükséges tantárgyakból alig kapta meg a kettest. Most a suli kezdés után összefutottam egy volt évfolyamtársunkkal, aki rákérdezett hogy én és barátnőm összevesztünk-e, mert barátnőm azt írta neki hogy már nem beszélünk és nem vagyunk jóba. Ehhez képest minden egyes reggel, aznap is, egy busszal jártunk suliba. Gondoltam nem kérdezek rá mert a srác nagyon beijedt hogy ő biztos ezzel kavarja a kakit, de most már bánom hogy nem kérdeztem meg. Októberben barátnőm Pestre költözött, és olyan hatodika körül írt egy másik volt évfolyamtársunknak, hogy mielőtt elment nagyot csalódott bennem és nem is vagyok igaz barátja. Erre már rákérdeztem, és az volt a válasza hogy "ja semmi csak megsértődtem mert mielőtt eljöttem kihívtalak volna de nem jöttél" Ja, csak aznap délután aludtam vagy három órát mert r#hadt fáradt voltam. Aztán elmezdte írni, hogy mikkel bántottam meg. Például, mikor nyáron hazajöttem a kórházból nem hívtam ki egyből, hogy menjünk el ide-oda; vagy nem írok vissza azonnal Facen (végül is ő sem, és nem tehetek róla hogy ha netezek a telómon és nem megyek fel Facera a Messenger így is kiírja hogy fent voltam), vagy nem lájkolom a profilképét (komolyan, ha akarja végig görgeti úgy 150 embert is, hogy lássa lájkoltam-e). Nem lehet vele a személyes dolgaimról beszélni. Mondjuk például szoktam írni és blogolni is, meg a The Walking Dead a kedvenc sorozatom, de én erről ne beszéljek már mert ő nem ért ehhez meg nem is érdekli... de engem érdekeljen az Eva Luna meg a többi telenovella amit néz. Egyszer látta hogy rámírt egy osztálytársam és szinte rám szólt, hogy reméli hogy nem vagyok vele olyan jóba. Néha olyan érzésem van, hogy most már csak azért vagyok neki, hogy legyen kivel elmenni röhögcsélni egyet és hogy megvitassuk, mennyire nem tetszik a barátja arca neki (de milyen naaaagy odalent -.-) és hogy ő milyen büszke magára, hogy azért tetszik másoknak. Még azt is mondta egyszer, hogy az összes srác aki nekem valaha tetszett azt ő kapta meg. Nos, ebből az egyik az oviban tetszett és abban se vagyok biztos, hogy ő volt az; a másikba 10 évesen szerelmes voltam, de komoly első gyerekszerelem meg minden, de nem is bánom hogy volt ezzel a sráccal semmi mert az a kapcsolat amit barátnőmmel leműveltek Balázs Showba illő cirkusz. Ő kitart amellett hogy legalabb 5 srác aki tetszett nekem inkább őt választaná; ebből kb 3-4-re csak annyit mondtam hogy jól néz ki de neki már ez azt jelenti, hogy tetszik is..

Mostanra már elégge elegem van a gyerekes és pofátlan viselkedéséből. Szerintetek megszakítsak vele minden nemű kapcsolatot?

Köszi!

16/L

2014. okt. 15. 18:06
 1/4 acelsziv ***** válasza:
Gyerekes ugyanakkor beképzelt és nagyképű. Hagyd a fenébe. Nyugodtan írj neki egy kisregényt amiben elmondod neki mindazt amit róla gondolsz, aztán a végén közöld vele, hogy akkor hívjon a megjött az esze és felnő végre.
2014. okt. 15. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
hát, én még adnék magatoknak egy utolsó esélyt, és megpróbálnék vele beszélni. mondd el neki azt, amit most leírtál, teljesen őszintén és beszéljétek meg. ha nem tudja ezt kezelni, vagy besértődik rád ilyesmi, akkor szerintem hagyd a francba, nem érdemli meg a barátságodat. ez a lány (ahogy nekem az írásodból lejött) érzelmileg zsarol, nem érdemli meg a barátságodat. remélem, sikerül elrendezni a dolgot.:)
2014. okt. 15. 18:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2014. okt. 15. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen az nem barátnő. Az emberek változnak, szerintem ne vesztegesd rá az idődet hogyha nem vagy boldog vele, nem élvezed a társaságát. Az is lehet hogy egyszer észhez tér, megváltozik es megint lehettek barátnők. :)

Nekem is volt egy ilyen ,barátnőm ', én megszekitottam vele a kapcsolatot. Jól tettem, ma már még jobban unszimpatikus. Ez van. :)

2014. okt. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!