Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha elvesztettem...

Mit csináljak ha elvesztettem az összes barátomat, mert nem mentem a képregénybörzére?

Figyelt kérdés

Mondtam nekik, hogy nincs pénzem a vonatra, meg hogy időm se lenne rá, de ők nem értik meg. Azt mondták, hogy akkor ennyi a barátságnak, többen is töröltek FB-ről. Egy hét alatt magányos lettem, nagyon magányos.

17/F

2014. okt. 12. 09:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
84%

"Ez a fejlődés, a technikai fejlődés."

Robot vagy?

2014. okt. 12. 14:26
 12/15 Pánczél válasza:
100%
szerintem idióta vagy már bocs..
2014. okt. 12. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ez a fejlődés... pont hogy a hanyatlás. Hogy ma már ennyi is elég ahhoz hogy valaki magányos legyen. Az nem fejlődés. :/
2014. okt. 12. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Rajzolj újakat! :)

Ezek az emberek, akikről beszélsz nem a barátaid, hanem az ismerőseid lehetnek inkább.

2014. okt. 12. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: ők nem voltak a barátaid.

Bővebben: egy valamire való barátság nem szakad meg attól, mert nem tudsz valahová elmenni. Még azzal sem érne véget egy barátság, ha nem AKARNÁL elmenni.

Egy hét alatt magányos lettél? Nem.... te eddig is magányos voltál.

Ezek csak rémesen felszínes beszélgetőpartnerek voltak, nem barátok, de még csak haverok sem. Csak pár unatkozó idétlen, akivel épp volt közös téma.

Pár gonbdolatot megejtenék a technikai dolgokról.

Nem tartom rossznak a technikai fejlődést, sem a közösségi oldalakat. Egyáltalán nem. Én is használom, mert egy remek kommunikációs platform, és rengeteg emberi kapcsolat született már a segítségükkel.

Viszont az élet nem korlátozódik a monitor 2 méteres körzetére. Lehet interneten ismerkedni, nincs abban semmi rossz. (Én például barátnőmet is így ismertem meg.) Csak nem mindegy, hogy onnantól kezdve milyen irányt vesz az ismerkedés: megmarad rémesen felszínes, általában egy témára korlátozódó csevegésnél, vagy netán tényleg barátság lesz belőle, ahol valóban egymás barátai vagytok, érdekel, mi van a másikkal, ha tehetitek, szívesen össze is jártok, és fontosak vagyok egymásnak?

Mert ez nagyon nem mindegy.

2014. okt. 13. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!