Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kivel/hogyan mennyek bulizni?

Kivel/hogyan mennyek bulizni?

Figyelt kérdés

Osztályból bulizósokkal nem beszélek, nem is tudom mikor lenne és hol buli.

Barátaim iskola után hazamennek.

Próbáltam barátkozni bulizósokkal de nem vettek be maguk közé. Én viszont szívesen mennék, mert lányokkal sem volt még kapcsolatom. 16/f

Nem vagyok se szegény, se csúnya se kövér, szóval nem valamilyen hiányosságom miatt nem megyek.

2014. okt. 10. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

egyrészt az : menjek, másrészt meg lányokkal ismerkedni, kapcsolatot kialakítani nem csak buliban lehet.

valamint szerinted a szegény,kövér,"csúnya" emberek hiányosak, hát grat ehhez a felfogáshoz, valószínűleg ezért nem volt még kapcsolatod lányokkal -.-

2014. okt. 10. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ismételten választ kaptam ezen az oldalon arra amit kérdeztem. Imádlak GYK!
2014. okt. 10. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
igen : nem adtam választ mert hülyeséget kérdezel , én meg csak ráérek, de látod más nem is válaszol neked
2014. okt. 10. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazad van és értem amit írtál. De segíteni mért nem tudsz? Attól hogy elmondod milyen kivetnivalók vannak a kérdésemben, még nem jutok előrébb.

Jó mostantól helyesen fogok írni és nem nem fogom hiányosságnak tartani az általam korábban felsoroltakat.

Na most holnap máris lesz kivel bulizni mennem?

2014. okt. 10. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

ember ott vagytok 30 an kb az osztályban

ha nem többen

odamész valakihez akiről tudod, hogy szokott bulizni

aztán ő elmondja lesz-e valami és kész

2014. okt. 10. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondja el, vagy azt mondja ne jöjjek. Talán pont a helyesírásom miatt.
2014. okt. 10. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Barátaim iskola után hazamennek."

Hát akkor mond azt nekik, hogy "héj este bulizunk hozzatok egy kis lóvét aztán szétcsapjuk magunkat valamelyik diszkóban".

2014. okt. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!