Miert koptatnak le mindig?
Tegnap reggel meg ugy volt hogy penteken kimegyunk bulizni "A" baratnommel, de ma delutanra mert "B" elhivta Pestre... Szunetekben is ez van, beszelek "A"nak valamirol, szol "B" es rogton elfordul, nem baj hogy epp a mondandom kozepen tartottam... :) eleg vacakul esik, de ha megemlitem nekik akkor en leszek a sertodos kis dog (y)...
Azt ne hagyjuk ki h en szoktam "A" hazijat csinalni mert o elvan foglalva egy $eggfej sraccal :> (a srac csak szorakozik az erzeseivel de nem tunik fel neki)
17/L
"Miert koptatnak le mindig?"
Sok választ kaptál, és szinte mindegyikben leírták: azért, mert nem vagy a társaság teljes jogú tagja.
Számokkal kifejezve: amíg A 10-es szinten van, és B-t is 10es szintűnek tartja (oda-vissza) addig te kb 3-4-es szintű lehetsz a szemükben. Vagyis abszolút lesz*rnak téged. Arra vagy jó, hogy megcsináld a házijukat, és ha esetleg nincs ott a jó barátnő, akkor addig veled ellegyenek.
Sürgősen keress barátokat, mert ők nem azok. Tudom, hogy nem fogadod meg a tanácsomat/tanácsainkat, mert látszik a válaszodból. Talán jobb is így, mert ha a saját tapasztalataidból tanulsz, akkor a jövőben el fogod majd kerülni a hasonló érdekembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!