Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert koptatnak le mindig?

Miert koptatnak le mindig?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel meg ugy volt hogy penteken kimegyunk bulizni "A" baratnommel, de ma delutanra mert "B" elhivta Pestre... Szunetekben is ez van, beszelek "A"nak valamirol, szol "B" es rogton elfordul, nem baj hogy epp a mondandom kozepen tartottam... :) eleg vacakul esik, de ha megemlitem nekik akkor en leszek a sertodos kis dog (y)...

Azt ne hagyjuk ki h en szoktam "A" hazijat csinalni mert o elvan foglalva egy $eggfej sraccal :> (a srac csak szorakozik az erzeseivel de nem tunik fel neki)

17/L

2014. okt. 8. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyen önbecsülésed és keress egy "C"-t, egy rendes lányt, aki tényleg foglalkozik és törődik veled, ahogy az igazi barátok szokták és nem csak kihasznál és bunkóskodik.

Ha én valakihez beszélnék és a mondatom közepén elfordulna tőlem, többet szóba se állnék vele az biztos.

2014. okt. 8. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik csak a házi elkészítésére használnak, ne tedd többet, írja meg maga és keress másik barátot.
2014. okt. 8. 16:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor meg sertodos csicska leszek es ez szet is lesz terjesztve ahogy azt kell...
2014. okt. 8. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rd le hogy mit mondanak majd rólad! Legyen már annyi büszkeséged hogy ne alázzanak állandóan! Egy értelmes lány vagy! Ne hagyd!
2014. okt. 8. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tudod, hogy sértődős csicskának fognak tartani, akkor Te is érzed, hogy nem barátság az...

Kihasználnak, szerintem kezdj egy barátkozni mással is. Aztán majd meglátod.

2014. okt. 8. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedbe konkrétan szarnék a barátnődre meg arra is amit csinál. Eleve mekkora barátnő ha így zsarolgat téged. Ha leszarnád és "sértődős csicskának" tartana akkor mivan? Szerinted másokat ez érdekelni fog? Így meg végülis szinte az ő csicskája vagy ha így tud irányítani téged, legyen már önbecsülésed.
2014. okt. 8. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Az a szomorú igazság, hogy amíg attól félsz, hogy mások sértődős csicskának fognak gondolni, addig az is vagy...

Ne mások véleménye alapján gondolkodj már magadról, hanem legyen tartásod, saját egyéniséged, véleményed. Amíg mások véleményétől függsz, addig ezt fogják veled csinálni, hogy lazán hátat fordítanak a mondatod közepén. De ha önállóan gondolkodsz és te fordítasz nekik hátat, egyéniségnek fognak gondolni és tisztelnek majd.

#1 voltam.

2014. okt. 8. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy ha igazi barátokat akarsz, ahhoz kölcsönös tisztelet kell és nem a másik zsarolása, nyílt lenézése. Ezek nem a barátaid, ha fájdalmat okoznak neked, zavaró számodra a viselkedésük!
2014. okt. 8. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Keess egy szolidabb barátnőt, aki magányos, biztosan van ilyen is.
2014. okt. 8. 16:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Tnap megmondtam hogy nem ertek egyet "A"val valamiben es egesznap ment a duhonges meg a puffogas. Szoval ha arrol van szo megmondom! De az megint mas ha csak ugy otthagyom oket (mint ahogy ok engem)...
2014. okt. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!