Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bejövök neki? fontos!

Bejövök neki? fontos!

Figyelt kérdés
/.ban ismertem meg de akkor más tetszett és most 8.os vagyok és totál beleestem. De én a suliban egy csendes "jó kislány" vagyok ott nem adom annyira önmagam. A srác szeptember 1. óta szokott nézni és ezt a barátnőm is észre vette. De nemtudom hogy enki is tetszek-e mert eddig nem nagyon beszéltünk. Pedig közös témánk is van (rajz,sport)De amikor ráírok chaten (nem nagyon szokott fennt lenni) akkor van hogy látja de nem ir vissza és ilyenkor én érzem magam nevetségesnek. Nem tudom hogy tetszek-e neki és elég félénk is vagyok ilyen témában szóval én nemtudnám neki elmondani és kezdek belezavarodni hogy most mi van mert van amikor kérdez egy két dolgot meg néz meg van amikor a suliban néz de chaten vissza se ir... Szerintetek bejövök neki???

2014. okt. 8. 15:05
 1/1 Lollye ***** válasza:
Nézd. Ha nem mersz megszólalni soha nem tudod meg. Megpróbálhatsz először rokonaival/haverjaival jóban lenni, megpróbálni többet megtudni róla. És ami a legfontosabb NE ÍRJ RÁ azzal hogy "szia mizu?" mert azzal csak magadat égeted. Ha mindenképp rá akarsz írni akkor keress egy nyomós érvet. Mellesleg ő a fiú. Ha tényleg tetszel neki előbb utóbb muszály lesz lépnie. De te sem várhatod hogy a sült galamb a szádba repüljön
2014. okt. 10. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!