Milyen lépéseket tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki kicsit tetszik nekem, de semmiképp sem szeretnék járni vele. Inkább csak jó barátja szeretnék lenni. Úgy értem azt h 'jó barát' h őszinték vagyunk egymással stb. (remélem értitek, mire gondolok).
Két évig osztály társak voltunk, és most ez a második év, hogy évfolyamtársak vagyunk. Egy helyen lakunk, néha együtt megyünk haza, mert út közben találkozunk. Már jóban vagyok vele, nem arról van szó, hogy csak epedezek utána, de szerintem bőven lehetne javítani még...
Segítsetek légyszi! Aki hasonló helyzetben volt/van, mit tett/tesz? :)
13/L
2014. okt. 7. 18:46
1/1 anonim válasza:
Én nem tettem semmi különöset, pusztán megértő voltam vele. Meg persze, ha baj volt, akkor mindig szóltam, hogy ha kell, akkor én át tudok menni, vagy átjöhet hozzám, és így tök jó barátok lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!