Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám túltenni magam...

Hogyan tudnám túltenni magam azon, hogy a legjobb barátnőm már csak egyszerű, ismerős viszonyt szeretne?

Figyelt kérdés

Borzalmasan érzem magam, nagyon hiányzik, folyamatosan csak sírok. Az a közöny, amit mutat felém teljesen kikészít. Bármit megtennék, hogy visszacsináljam.

Már felnőttek vagyunk amúgy, nem gyerekbarátság.

Segítsetek :(

2014. okt. 6. 09:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ha valaki tényleg szoros barátságot kötött, az nem ennyi, hogy "ne keresd, ennyi. keress más barátokat".

Én ennyire nem tudok érzelemszegény lenni.

2014. okt. 6. 11:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az egész szituáció előtti hétig mindig ő keresett többet, náluk sokkal többet voltunk, mert többször hívott át. Egyszerűen mire én észbe kaptam volna, addigra ő már keresett, írt, hívott. Mondjuk úgy 60-70%-ban ő keresett inkább. Ezért sem érthető ez, mert ha fordítva lett volna, talán jogos lenne az érvelés.
2014. okt. 6. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Pedig meg kell tanulnod, hogy így működik a világ. Ha valaki nem keres, és úgy érzed nem akar veled beszélni, találkozni úgy mint régen, akkor ezt el kell fogadnod, el kell engedned. Ez nem érzelemszegénység. Sőt, te lennél az erősebb. Hidd el, ha nem keresed, majd feltűnik neki. És ha hiányozni fogsz neki majd keres. Türelem...
2014. okt. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!