Hogyan tudnám túltenni magam azon, hogy a legjobb barátnőm már csak egyszerű, ismerős viszonyt szeretne?
Borzalmasan érzem magam, nagyon hiányzik, folyamatosan csak sírok. Az a közöny, amit mutat felém teljesen kikészít. Bármit megtennék, hogy visszacsináljam.
Már felnőttek vagyunk amúgy, nem gyerekbarátság.
Segítsetek :(
Nem írsz és mesélsz a dologról semmit. De szeretnéd ha tanácsot adnánk.
Hát tessék: Idővel majd jobb lesz. Próbáld elterelni valamivel gondolataid. pl keress új barátokat.
Minden rendben volt, amikor is gondjai akadtak és kevesebb volt az ideje és az energiája rám. Próbáltam neki segíteni, támogatni, mikor beszélgetni akart, ott voltam, mellette álltam. Mondjuk úgy,hogy elérte egy nagy kimerültség amiből nehezen jött ki. Egy idő után viszont velem is távolságtartóbb lett és rákérdeztem, hogy csináltam-e valamit, hogyan tudnék segíteni és remélem nincs nagy baj.
Azt mondta, hogy nem, rémeket látok, csak ki van merülve. Akkor azt hittem megbeszéltük,de azóta még távolságtartóbb lett és nagy nehezen kihúztam belőle, hogy ő lehet, hogy nem is akar ilyen szoros barátságot.
Azóta közömbösséget mutat felém,kedves de mint két ismerős.
Iszonyatosan hiányzik. :( Nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!