Miért nem fogja fel, hogy nem vagyok a barátja se a haverja?
Figyelt kérdés
Régen kezdődött egy barátság köztem és egy férfi között, közöltem vele, hogy csak barátság semmi más. Ő többet hitt, gondolt bele. Megszakítottam a kapcsolatot vele, nemrég újra beszélni kezdtünk, de elég durva, zakkant lett a viselkedése, volt hogy kiabált velem, sértegetett,mikor jóban voltunk küldtem neki az apukám cicáiról képeket, mert aranyosak voltak, ő megkérdezés nélkül kirakta borítóképnek, megkértem vegye le, azt írta, hogy nem fogja, és sértegetni kezdett, meg hülyeségeket írkált. Múltkor közöltem vele, hogy ezt a haverságot végleg befejeztem vele, de nem fogta fel. Belép egy másik nő regisztrációjába, és ott dolgokat csinál, a csaj átveri, nem találkoznak, és beállította hogy kapcsolatban vannak... és csodálkozik, hogy nem szívesen barátkozok vele többet. Mit tehetnék még hogy felfogja?2014. szept. 30. 14:23
1/2 anonim válasza:
Tiltsd le mindenhol, es ha megis valamilyen formaban uzenj, soha (!) ne valaszolj (akkor se, ha ugy erzed erre muszaj reagalnod - nem, nem muszaj, azzal csak adod ala a lovat), torold azonnal. Egy ido utan megunja, es lekopik.
2/2 anonim válasza:
Igen! Nem szabad válaszolni... Engem a volt barátnőm zaklat.. teljesen megkattant... Nem szabad válaszolni. Minden olyan szálat meg kell szüntetni ahol el tud érni... Neked még jobb, mert téged legalább nem követ minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!