Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fontos ő nekem? Neki...

Miért fontos ő nekem? Neki nem számítok? Több lent

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátom(fiú)..áá nem is mondható annak.Vagyis én annak tartom ő nem hiszem..Vagyis én annyira kedvelem meg minden de én számára fogadjunk a nagy semmi vagyok..Vagyis:tavaly amikor idejött egész jól sikerült minden ahogy egyre jobban beilleszkedett egyre jobban mi is megkedveltük egymást..vagyis tavaly se voltam gondolom olyan fontos neki, de azért ha baj volt jött, ha szomorú voltam vigasztalt, meg volt amikor az mondta én olyan vagyok neki mint egy testvér...Most meg:SEMMI..még annyi se hogy elkérje a házi feladatot (tavaly az is volt) de most már ez se..amióta megy az iskola alig beszéltünk,de ha mégis akkor is csak pl milyen óra lesz..meg ilyesmi már közös témánk sincs mégis kötődöm hozzá meg hiányzik de nem értem miért...:/
2014. szept. 25. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is voltam már hasonló helyzetben. :/ Kihasznált, lelki szemetesládának kellettél neki....Nemedet és a korodat lehet tudni?
2014. szept. 25. 23:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Hmm:/lehet tenyleg:(mégis hiányzik...13/L elmeseled uzibe a helyzeted?:)
2014. szept. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!