Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valakinek valami ötlete?

Valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Alakulóba van egy barátság(fiú és lány)...és azt mondta,nekem a fiú,hogy ő akarja,hogy barátok legyünk és hogy beszélgessük,de neki nem szokása írogatni valakinek...s mondtam neki,hogy akkor mindig én írjak s inden,s azt mondta,hogy nem mert néha ő is fog.Ezt szeretném elérni,hogy ő is keresse.És nem tudom,hogy milyen témáról beszéljek vele,vagy mit tegyek,hogy ő is kezdje a beszélgetéseket.Mindenkit kérek,hogy segítsen,aki tud! :)

2014. szept. 7. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem találkoztok személyesen, ha nem szeret írogatni? Egyébként én is sokkal inkább a személyes találkozás híve vagyok mint a neten való beszélgetésé, mert szeretem látni a másik fél reakcióit, illetve nincs olyan, hogy a másik fél hosszasan megfogalmazza a mondanivalóját, hanem azonnal reagálnia kell.

Hogyha ő valóban szeretne jobban megismerkedni veled, akkor nem kell azon aggódnod, hogy keresni fog-e, mert akkor keresni fog és kész. Ha pedig nem keres, akkor valószínűleg nem is nagyon érdekelted, mert az nem kifogás, hogy azért nem ír egyáltalán, mert nem szokása.

2014. szept. 7. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
...Azért nem tudunk találkozni személyesen,mert messze lakunk egymástól :/
2014. szept. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!