Valakinek valami ötlete?
Figyelt kérdés
Alakulóba van egy barátság(fiú és lány)...és azt mondta,nekem a fiú,hogy ő akarja,hogy barátok legyünk és hogy beszélgessük,de neki nem szokása írogatni valakinek...s mondtam neki,hogy akkor mindig én írjak s inden,s azt mondta,hogy nem mert néha ő is fog.Ezt szeretném elérni,hogy ő is keresse.És nem tudom,hogy milyen témáról beszéljek vele,vagy mit tegyek,hogy ő is kezdje a beszélgetéseket.Mindenkit kérek,hogy segítsen,aki tud! :)2014. szept. 7. 00:13
1/2 anonim válasza:
Akkor miért nem találkoztok személyesen, ha nem szeret írogatni? Egyébként én is sokkal inkább a személyes találkozás híve vagyok mint a neten való beszélgetésé, mert szeretem látni a másik fél reakcióit, illetve nincs olyan, hogy a másik fél hosszasan megfogalmazza a mondanivalóját, hanem azonnal reagálnia kell.
Hogyha ő valóban szeretne jobban megismerkedni veled, akkor nem kell azon aggódnod, hogy keresni fog-e, mert akkor keresni fog és kész. Ha pedig nem keres, akkor valószínűleg nem is nagyon érdekelted, mert az nem kifogás, hogy azért nem ír egyáltalán, mert nem szokása.
2/2 A kérdező kommentje:
...Azért nem tudunk találkozni személyesen,mert messze lakunk egymástól :/
2014. szept. 7. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!