Mi van az emberekkel?
Normálisnak ismernek mások és én is normálisnak tartom magam. Nem vagyok elszállva, mindenkinek megadom a tiszteletet, köszönök. Igen, általában előre köszönök, azért ez a mai világban nem gyakori... Összességében egy átlagos, normális egyetemista vagyok, ha kell bulizós, van pár barát, szép barátnő másfél éve, ők jól ki is jönnek egymással. Úgy érzem rendben vagyok.
Sok ismerősöm nem köszön vissza, ami szerintem nagyon bunkó. Pár embert csak én keresek, ők nem keresnek soha... Ha egy huzamban 3x én írok rá, én hívom és utána se jutok az eszébe, nem keresem többet.
Múltkor egy volt osztálytársam, akivel kimondottan jóban voltunk gimiben, Pesten járt pár másik közös haverral, ráadásul az én albérletemtől egy sarokra. Senki nem szólt nekem.
Be kell vallanom, férfi létemre rosszul esnek ezek a dolgok. Én csinálok rosszul valamit? Legyek inkább bunkó? Persze, az a 3-4 ember akikkel kölcsönösen érdeklődünk egymás hogyléte felől megvan, de ettől függetlenül nem értem miért nem jutok eszébe Pl. az említett osztálytársnak és haveroknak, miért nem hívnak, miért ignorálnak.
Vélemények? Tapasztalatok?
Köszönöm.
F/20
Hát figyelj, 16L vagyok, nem tudom, hogy mennyire számít az én szavam. szoktam én is ezt érezni, sokszor, de megvan a fix baráti társaságom, és én ennek örülök. Nem tudom, ahogy leírtad eléggé úgy tűnik, hogy próbálsz a megszokott, régi dolgokba kapaszkodni mint például, hogy elvárod, hogy a gimis haveroddal jóba legyél. Nálam is megszakadtak a régi általános iskolai kapcsolatok, és én abból annyit vettem le, hogy amíg egy légtérbe voltunk bezárva, addig szinte már "kötelező" volt, hogy jóba legyünk, de utána meg senki sem keresett senkit. És szerintem ez így van jól. Örülj neki, hogy legalább van az a 3-4 ember, a maradékkal meg ne foglalkozz. Ha hiányzol nekik akkor majd keresni fognak.
De másik oldalról az sem ártana, ha néhány kívülállóval beszélgetnél, hogy mit gondol rólad, meg ilyenek. Persze most nem azt mondom, hogy állj egy vadidegen elé habzó szájjal, hogy "most akkor azonnal elmondod, hogy mi a véleményed rólam", mert abból jó pár pofon elsülhet.
Én most tanultam meg,hogy az ilyen senkiházikat le kell koptatni.Egy cseppet sem vagy nekik fontos!!
Én szülinapi bulit tartottam pénteken húgommal együtt. És az állítólagos barátok,haverok sorba lemondták.Olyan kamu kifogással,hogy a hülye is észre venné.Pluszba az egyik facere ki is írta,hogy xy társaságában.Amikor azt mondta,hogy nem ér rá,mert nincs ideje bulizni,meg semmit se,mert szüret van,korán kell.De discoba 2-3 lánnyal lazán elment az én szülinapi bulimra ami még közelebb is volt baszott ki jönni. Sorolhatnám az ilyeneket.Most pénteken eldöntöttem,hogy akik jöttek kifogással nem hívom meg őket soha,sőt mi több.Elfelejtem őket.Ha keresnek akkor írok ugyan mert bunkó nem vagyok.De azt várhatják,hogy elmegyek ha szerveznek vmit!!!
Akiknek fontosak voltunk ott voltak.Igaz,hogy csak pár ember.De ebből látszik,hogy egy pár embernek fontosak voltunk! Legjobb bnőm tiszta betegen,náthásan,lázasan eljött legalább 2 órát maradt.Ő betegen lejött Pestről.Más meg a szomszéd városból nem jött el.
Bocsi,hogy ezt így kiadtam neked.De egyszerűn vannak ilyen emberek.Undorító viselkedés.
Szülinapi bulink is jól el lett rontva ez miatt sajnos:/
Ugyanez a problémám. Parasztok az emberek. Vagy én vagyok unalmas. Szépen lassan kezdem leépíteni az embereket, és új emberekkel próbálok ismerkedni.
Gondolom nem menő az udvariasság ma már :D
23/F
Furcsa dolog ez tudom, amikor emberek akikkel jóban voltunk csak úgy elmennek mellettünk ránk se néznek vagy még mondják is, hogy "nem tudom ki ez". Engem is nagyon zavart még pár éve, hogy azok akik nekem sokat jelentenek (akikkel régebben valamilyen szintű kapcsolatot ápoltam) én nekik semmit sőt még visszataszítóan is reagálnak.
Azóta nem foglalkozok velük, fontosak nekem, de ha látom rajtuk, hogy nekik nem akkor levegőnek nézem őket.
Én mindig is olyan ember voltam aki szeretett jóban lenni mindenkivel és sikerül is megtalálnom a közös hangot nagyon sok személlyel. Viszont erőltetni a dolgokat nem lehet, ha ők nem akarják akkor ha erőlteted csak rosszabb lesz. Elég sok új embert kezdek mostanában megismerkedni akik köszönnek ha észrevesznek, jól el lehet velük beszélgetni és érdeklem is őket. Csak nyitottan kell járni a világban és észrevenni és ott lenni a megfelelő helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!