Mit csináljak az egyik legjobb haverommal? Kitalálta, hogy ő meleg -. -
Tudom, hogy nem meleg mert ismerem már 3 éve! Régen együtt jártunk csajozni stb stb. Csak van egy homokos srác aki tökre meghülyítette és a haverom kitalálta most, hogy ő meleg meg együtt vannak de hát nem az!
Ha meg ezt mondom neki, akkor azzal jön hogy én nem fogadom el. De ez nem igaz, én elfogadnám ha tényleg meleg lenne, de nem az!!! Csak hülye -.-
Szerintetek mit tehetnék?
17/F
nekem is tetszik ez a "nem viselkedik úgy" :-DDDD
és hogy kéne viselkednie egy melegnek? van erre valami standard? és azt külön tanfolyamokon sajátítják el? vagy hogy megy ez? :D
jaj anyámmm, nem hiszem el h ilyen létezik ...
Szerintem próbáld meg vele jobban átbeszélni ezt a témát. Őt is lehet sérti, hogy te nem hiszel neki, és te is bizonytalanságban maradsz, így sokkal jobb, ha leültök, és megkérdezed rendesen, hogy ez mióta kezdett el benne megfogalmazódni, mit is érez, mert neked ez így gyors, persze, hogy nem hiszel neki, ha hirtelen odaáll, és közli csak, azt' kész.
Kommunikáció, emberek ...
Amúgy az előzőkkel egyetértek. Különösebb tulajdonságokkal nem jár az, ha valaki meleg. Nem fog másképp viselkedni, vagy ilyenek. Kivéve, ha pl. beléd szeretett volna, akkor már máshogy viszonyult volna hozzád, de látod, ez sem volt igaz most.
Sok sikert!
Nekem több évig volt komoly kapcsolatom egy lánnyal.
Aztán rájöttem, hogy meleg vagyok. Van barátom.
Én "hetero voltam", amikor megtudtam, hogy ő meleg. Undorodtam tőle. Mégis vonzott a közelsége. Szinte egyik napról a másikra történt. Legalább is mások ezt látták. Amúgy pedig rohadt sokat közködtem saját magammal, mire elfogadtam a tényt.
Szóval lehetséges, hogy a haverod meleg. Én sem viselkedek úgy, mint egy meleg, sőt a barátom sem, mégis mindketten azok vagyunk :D
Fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!