Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak az egyik legjobb...

Mit csináljak az egyik legjobb haverommal? Kitalálta, hogy ő meleg -. -

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem meleg mert ismerem már 3 éve! Régen együtt jártunk csajozni stb stb. Csak van egy homokos srác aki tökre meghülyítette és a haverom kitalálta most, hogy ő meleg meg együtt vannak de hát nem az!

Ha meg ezt mondom neki, akkor azzal jön hogy én nem fogadom el. De ez nem igaz, én elfogadnám ha tényleg meleg lenne, de nem az!!! Csak hülye -.-

Szerintetek mit tehetnék?

17/F

2014. szept. 20. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
"meg amúgy sem viselkedik úgy mint egy meleg! Tök normálisan viselkedik." Az gyönyörű. Attól hogy valaki meleg az nem jelenti azt hogy festi magát , vásárolni jár magának ruhácskákat, dobálja magát és/vagy a haját, tűsarkúban jár. Van pár meleg barátom, ha nem mondták volna nem is sejtettem volna. Nagy buflák kondis dögök plusz mindig együtt focizunk. Velük is simán megtudom beszélni melyik lány dögös és melyik nem.
2014. szept. 25. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem is tetszik ez a "nem viselkedik úgy" :-DDDD

és hogy kéne viselkednie egy melegnek? van erre valami standard? és azt külön tanfolyamokon sajátítják el? vagy hogy megy ez? :D

jaj anyámmm, nem hiszem el h ilyen létezik ...

2014. szept. 26. 08:06
 13/16 Ciana válasza:

Szerintem próbáld meg vele jobban átbeszélni ezt a témát. Őt is lehet sérti, hogy te nem hiszel neki, és te is bizonytalanságban maradsz, így sokkal jobb, ha leültök, és megkérdezed rendesen, hogy ez mióta kezdett el benne megfogalmazódni, mit is érez, mert neked ez így gyors, persze, hogy nem hiszel neki, ha hirtelen odaáll, és közli csak, azt' kész.

Kommunikáció, emberek ...

Amúgy az előzőkkel egyetértek. Különösebb tulajdonságokkal nem jár az, ha valaki meleg. Nem fog másképp viselkedni, vagy ilyenek. Kivéve, ha pl. beléd szeretett volna, akkor már máshogy viszonyult volna hozzád, de látod, ez sem volt igaz most.

Sok sikert!

2014. szept. 26. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több évig volt komoly kapcsolatom egy lánnyal.

Aztán rájöttem, hogy meleg vagyok. Van barátom.

Én "hetero voltam", amikor megtudtam, hogy ő meleg. Undorodtam tőle. Mégis vonzott a közelsége. Szinte egyik napról a másikra történt. Legalább is mások ezt látták. Amúgy pedig rohadt sokat közködtem saját magammal, mire elfogadtam a tényt.

Szóval lehetséges, hogy a haverod meleg. Én sem viselkedek úgy, mint egy meleg, sőt a barátom sem, mégis mindketten azok vagyunk :D

Fogadd el!

2014. szept. 26. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
bizony-bizony! melegből is sokféle van, és véletlenül se abból indulj ki, amit látsz / láttatni engednek veled a felvonulások kapcsán pl. Nos nem, a melegek zöme nem ilyen, sőt, a melegek zöme eleve ki se menne egy ilyen eseményre. Hidd csak el, szintén a melegek többsége olyan láthatatlan, mint a huzat, és az életben nem feltételeznéd róluk (jó, persze más kérdés, ha vkinek olyan megérzése van a témában, hogy ösztönösen levágja vki tekintetéből, mert ilyen is van, és nem kevés).
2014. szept. 27. 07:44
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Beszélhetnék ezzel a haveroddal?
2014. szept. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!