Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » SOS! Hogyan kérjek bocsánatot?

SOS! Hogyan kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Új suliba kerültem. Az osztályban van egy kedves lány, akivel összebarátkoztam. Egyik nap beteg lett, és amikor újra jött, én elfelejtettem neki köszönni, és puszit adni, stb, stb., ugyanis mással voltam elfoglalva(szinte mindenki körülötte nyüzsgött). És ezért most mérges lett rám, azóta(pár napja) nem is köszön nekem, levegőnek néz, mintha ott se lennék. Mit mondjak neki? Mert szerintem az hülyén hangzana, hogy: "Bocs, hogy nem üdvözöltelek, csak elfelejtettem!"

2014. szept. 16. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs hogy nem köszöntem de sokan voltak körülötted nem akartam zavarni.
2014. szept. 16. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó bu.nkó - meg sértődős liba - a csaj, már ne haragudj. Én oda nem mennék hozzá ezek után, az is tuti.
2014. szept. 16. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Most az ilyen mit érez? húú bazze de nagy dolog... Kap majd rosszabbat az életbe.
2014. szept. 16. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

igaza van az előzőknek, ilyenen megsértődik? :'D

amúgy meg ha beteg volt amúgy se kéne puszilgatni, ki tudja mi lappang még ott xD

2014. szept. 16. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:

1. köszi, ezt megpróbálom:)

többiek: lehet, hogy igazatok van:D

de én attól még nem szeretném elveszteni a barátságát, mert egyébként aranyos://

2014. szept. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!