17 éves lány vagyok, van egy jó baratom, egy 18 éves fiú. Nem járunk, gondolom világos. :D Viszont néha azt érzem tobbet jelentek neki, sőt egyértelmű a viselkedése, de nagyon jól álcázza. Amikor szóba kerülünk "mi", hiszem egyszer megkérdeztem tőle, hogy ezt tisztázzuk le, hogy hogy is állnak a dolgok (régen elmondta hogy tetszem neki de az még az elején volt mikor még megismertük egymást, de komplikált ez a sztori, nem menjünk bele), mindig az az érzésem, higy ilyenkor témát vált, eltereli a szót, nem igazán szeretne erről beszélni. Miért van ez?
Egyszer azt mondta nekem, hogy én vagyok a legjobb barátja. Srácok! Nektek az tobbet jelent ha egy lányra azt mond(hat)játok hogy "ő a legjobb barátom"?
Kérdezd meg őt. Mi "fiúk" és "lányok" nem tudjuk mi zajlik kettőtök között.
2014. szept. 16. 16:32
2/5 A kérdező kommentje:
De mondom kerdeztem őt, és mindig témát vált. Nem fogom terrorizálni ezzel. Nem tudom hogy van ez, ti mit gondoltok? Miért "menekül" ettől a témától?
2014. szept. 16. 16:40
3/5 anonim válasza:
na hát akkor én most elmondom miért menekül ettől a témától, kérlek tehát azért mert: vagy szerelmes beléd/tetszel neki vagy nevezzük akárhogy--> eltudná képzelni, hogy a barátnője vagy , nem ellenkezne ellene stb stb, VAGY nem érez irántad többet barátságnál és ezt elmondva nem akar téged megbántani, megjegyzem ennek kevesebb esélye van , 70 %-ban tuti, hogy szerelmes beléd és fél, hogy ha elmondja akkor te visszautasítod és vagy azt mondod neki, hogy maradjatok csak barátok, VISZONT ha ezt nem mondja el, akkor barátok maradtok és nem változik semmi , ahogy a mondás tartja : Ne kérdezz, olyat amire nem akarod tudni a választ !
2014. szept. 16. 20:03
4/5 A kérdező kommentje:
Hmm... Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Lehet hogy pont így van...
2014. szept. 17. 20:58
5/5 anonim válasza:
Nincs mit :)
Lehet...te tudhatod meg rá a választ, de azért csak óvatosan :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!