Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rosszat kérdeztem?

Rosszat kérdeztem?

Figyelt kérdés

ez egy furcsa történet...

megkérdeztem az ex fiúmat, hogy: mizuuus? :) mire ő látta de nem válaszolt. ez 2 napja történt. 3 hónapja szakítottunk, akkor nem beszélgettünk de most egy busszal járunk suliba. a buszon magához is ölel puszit ad és együtt is szoktunk aludni rajta. tudja hogy szeretem és tudom hogy ő is engem. rendszeresen beszélgetünk de most valamiért nem válaszol...

kezdek kétségbe esni...:/ lehet gyerekes de szerintem mindenki volt már így!!

2014. szept. 13. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
dugtok is?
2014. szept. 13. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
nem. én 14 vagyok ő 16 lesz novemberben
2014. szept. 13. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
az ilyen love-hate idióta tini kínlódásban ne keress logikát, vagy ok-okozati viszonyt.
2014. szept. 13. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Istenem. Be kéne tiltatni azt a r*hadt Facebookot 16 év alatt.

Ha valaki nem válaszol, belehalsz?! Néha én sem szoktam, különösen nem a sima "mizújs"-okra. Ha gondja van, akkor meg írja azt, ne kerteljen itt nekem. Egyszerűen nincs türelmem hozzá. Úgyis mindkét fél válasza a "semmi", onnan elvegetálnak, majd valaki lelép azzal a kifogással hogy "bocs mennem kell".

Talán az a srác is beleunt. Lehet, hogy most kezd megjönni az esze.

2014. szept. 13. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:
de komolyan! mit kéne tennem? :/ pénteken reggel a buszon volt egy fiú aki hajtott rám....ő nem is törődött vele. próbált inkább aludni és ott hagyott vele a buszon...pedig tudja hogy félek attól a sráctól!
2014. szept. 13. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Ne haragudj, de sok ember, (köztük én is) falra tud mászni attól, amikor oda böknek egy "mizus"-t csak úgy semmi nélkül. Ha a buszon normálisan beszélsz vele, akkor beszélj vele úgy az interneten is. Például: "Szia! Örülök, hogy összefutottunk reggel a buszon, hogy telt a napod?" Erre szerintem sokkal szívesebben reagálna bárki ember fia ezen a földön.
2014. szept. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!