Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak pár hete vagyunk együtt a barátommal és még csak látásból láttam a szüleit és ők is engem, de amikor kérdeztem hogy mondtak e valamit azt mondta hogy semmit. Ez akkor rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Mármint hogy valami olyat mondtak. mert szerintem ilyenkor mindenki mond valamit, a véleményét, de valoszinü nem akart engem megbántani, meg csak annyit mondott hogy neki tetszek és ez a lényeg ami igaz is csak engem érdekel hogy mégis mi az első menyomásuk2009. jan. 19. 21:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem könnyen előfordulhat, h tényleg nem mondtak még semmit. Csak láttak Téged, az édes kevés. Ha rendesen bemutat és beszélgetsz velük, akkor nyilván ki tudnak alakítani egy remélhetőleg :) pozitív véleményt rólad, és biztos elmondják majd neki is h milyen aranyos lányka vagy. Legalább már láttad őket. Én több mint 8 hónap alatt még csak nem is láttam a barátom szüleit.
Szóval ne aggódj, ez nem jelent semmi rosszat.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy gondolom,hogy ez még semmit nem jelent!:)
3/4 anonim válasza:
pl anyukám sem mond semmit az aktuális páromról amíg járok vele. Tehát lehet, hogy az ő szülei se mondtak semmit, főleg, hogy még csak 1x láttak.
4/4 anonim válasza:
Ha még éppen csak láttak téged a barátod szülei, akkor ugyan mit tudnának mondani rólad? Talán még az a bizonyos "első benyomás" sem alakult ki rendesen bennük rólad. Mert ahhoz azért szerintem kell valami gesztus, egy bemutatkozás, néhány perc beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!