Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben? Mit...

Mit tennétek a helyemben? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm(tényleg a legjobb!), volt barátja, azt kérte tőlem, hogy feküdjek le vele, mert nagyon bejövök neki stb., de eszemben sem jutna, egyrészt barátom van , másrészt a barátnőm pasijával nem kezdek ki, főleg úgy, hogy mai napig szereti ezt a fiút. Elmondjam a barátnőmnek, hogy mit akar? Tudom, hogy nagyon fájna neki, de elszeretném mondani. Azt meg nem akarom, hogy emiatt haragban legyünk. Mit mondjak neki?
2014. szept. 11. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem mond el neki,ne hogy a fiútól tudja meg.

A fiú akár azt is kamuzhatja,hogy te akarsz vele lefeküdni

2014. szept. 11. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
persze, ezért akarom neki elmondani. de mit mondjak neki ?
2014. szept. 11. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Valami olyasmit hogy: Az exed megkeresett és az a roh-adék azt akarja hogy feküdjek le vele.Gondoltam jobb ha elmondom mert úgy gondolom hogy jogod van tudni
2014. szept. 11. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy ennyire életképtelen vagy! Mondd meg neki és kész. Ha a legjobb (és tényleg a legjobb!) barátnőd, nem kéne azon aggódnod, hogy megharagszik. Minél előbb mond meg neki, a fiúval meg nehogy lefeküdj! Sőt, akár meg is mondhatod neki a magadét, és hogy menjen a fenébe. Ha nem egy éjszakás kalandra kellenél neki, akkor foglalkozna az érzéseiddel, és azzal, hogy van barátod. Nem úgy közeledne hozzád, hogy "gyere dugjunk már!"
2014. szept. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!