Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor nem volt facebook,...

Amikor nem volt facebook, hogyan ismerkedtek az emberek?

Figyelt kérdés
Tudtak egyáltalán kapcsolatokat teremteni?
2014. szept. 3. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én soha nem ismerkedtem facebook-on... az az oldal a már meglévő kapcsolatok fenntartására való, nem újak létrehozására. 18/F
2014. szept. 3. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Pl. a strandon odavágtam hozzá "véletlenül" a labdát.
2014. szept. 3. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Beszéltem korábban egy ismerőssel, aki egy baranyai kisvárosban népszerű kávézót üzemeltetett. Azt mondta: a fiatalok nem hogy ismerkedni, de lassan beszélgetni sem tudnak egymással, max. jól berúgni. Egy fiú meg egy lány leül egymással szemben az asztalhoz és alig szólnak, láthatóan feszengenek. A facebook megölte a face to face kommunikációt. Az emberek nem néznek egymás szemébe, ha beszélnek, az okostelefonjukat babrálják. Sosem regisztráltam semmilyen közösségi hálóra, és bosszant, hogy alig kaptam az üzletben normális nyomógombos mobiltelefont... Amrikában már kezdenek leszokni a facebook-ról, itthon ez még úgy 20 év.
2014. szept. 3. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Amikor még nem volt facebook? Most őszintén, lehet, hogy le leszek pontozva, de itt MO.n iwiw, myvip, és msn volt előtte. :)
2014. szept. 3. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!