Mit tegyek ha nem igen tudok barátkozni?
Most mentem főiskolára, 1 óra útra a városomtól..
ma volt a beíratkozás, az a baj hogy minden lány úgy jött oda hogy ketten vannak barátnők , vagy 3-an én meg úgy nem merem őket megszólítani, egyedül vagyok aztán csak ültem a padban.
mosolygok végig, maximum vissza mosolyognak rám, de meg sem szólítanak csak a fiúk persze .. van aki már facebookon írt.. de a lányokat nem érdeklem, nem szeretnének velem barátkozni ?
a külsőm miatt már megfigyeltem egy - két éve ezeket a dolgokat, a fiúk mindig kedvesek, oda jönnek .. a lányok pedig sugdolóznak és csak néznek, én meg csak mosolygok mint a hülye legszívesebben elsírnám magam.
Valaki segítene ?
Ha előadáson oda ülsz valaki mellé akkor már azzal is tudsz ismerkedni.
Ha az aulában vagy az iskola bármely területén leülsz, valakik majd oda ülnek azokkal is beszélhetsz
Később közösen anyázhatjátok a tanárokat akik a zh-val vagy vizsgával szívatnak, szóval még téma is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!