Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogyan barátkoztok ha egy...

Ti hogyan barátkoztok ha egy teljesen új körben vagytok? 13/L

Figyelt kérdés
Nem igazán tudok barátkozni.. 2 éve járok hip-hop-ra és alig szólalok meg,nincs egyetlen barátom se.Persze ez nem csak az edzésen lép fel hanem kb. mindenhol. De eldöntöttem hogy innentől sokkal sokkal nyitottabb leszek és annyi akadályt ugrok át amennyit csak tudok hogy legyenek barátaim!:)Kérlek segítsetek hogy ti hogy szoktatok kezdeményezni egy beszélgetést!:) Előre is nagyon szépen köszönöm!:)
2014. aug. 28. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Közös téma a legfontosabb, közös érdeklődés, meg a teljes nyitottság a világra. Én nagyon hamar beszédbe elegyedek bárkivel, régen én is félős voltam, de most ez már nem érdekel, ki mit gondol, mekkora marhaságot mondok.

Meg a világon szinte minden érdekel, tényleg.

Ne légy gátlásos, nem kell félni a kudarctól, mert akkor még bizonytalanabb leszel.

2014. aug. 28. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben!:) Nagyon hálás vagyok!:)
2014. aug. 28. 09:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Viszont hogy kezdeményezzek? Mert ebben még nagy bajban vagyok:D Én arra gondoltam ha egy új körben találom mgam hangosan köszönök és akkor oda megyek ahoz a csoporthoz ami nekem a legszínpatikusabb és udvariasan rákérdezek hogy: "Nem gond ha csatlakozok?" Vagy ez gáz?:D
2014. aug. 28. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

AZ úgy elég gáz igen.

Először hozzájuk mész udvariasan, hogy Sziasztok, engem X Y Z-nek hívnak. Akkor jobb esetben ők is bemutatkoznak, utána TE megkérdezed tőlük, hogy nem baj, ha én is csatlakoznék hozzátok. Ha azt mondják, hogy igen, akkor becsatlakozol hozzájuk. Ennyi.:)

12/F

2014. aug. 28. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!:)
2014. aug. 28. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell hangoskodni. Add magadat (vagyis a nyitottabb verziódat). Ha a többiek más zenét szeretnek, nem kell neked is megszeretned (utalás, az 1. válaszolónak).

Ha természetesen viselkedsz nem lesz gond. Sok sikert!:)

2015. jan. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!