Rúdtáncolok, és ilyen munkát szeretnék! Titeket zavarna?
A ?titeket zavarna?" kérdés arra vonatkozik, hogyha az ismerőseim, barátaim, párom személyében lennétek. kérlek ne értsétek félre, nem kérek trollkodást.
Nos, az a nagy helyzet, hogy egy éve elkezdtem sportként űzni a rúdtáncot, és szeretnék egyetemre menni. De nagyon drága, ezért úgy gondoltam hogy elmegyek rúdtáncolni, táncolni egy pub-ba, bárba. Anyukámék nem keresnek olyan jól, és nem biztos h bekerülök az állami támogatott suliba, +a vizsgadíjak, +a tankönyvek, satöbbi.
Lassan 18 leszek (4 hónap) és nem tudom ezen kívül miféle munkát vállalhatnék a suli mellett. Esetleg ezügyben is szívesen veszem a tanácsokat.
Köszi! 17L
"A diákhitelről még nem hallottál?"
Jaja, biztos sose hallott róla, mi?
Tényleg tök jó ötlet eladósodni, ahelyett, hogy dolgoznál.
Tényleg, milyen kényelmes felvenni a hitelt. Sokkal kényelmesebb, mint dolgozni. Sok hülye ember meg dolgozni akar helyette, ugye? :) A lúzerek, nem olyan okosak, mint Te.
Olyan jó magyaros a javaslatod. Felvesszük a kölcsönt, abból megvesszük a kétméteres lapostévét (mert az fontos ám!), aztán majd sipákolunk, mikor nem tudjuk visszafizetni. Ugye?
Gratulálok az okos tanácsodhoz!
"Egyébként én nem hiszem el, hogyha kinéz egy pénzes pasi, aki jó sokat fizetne a tulajnak, mondhatnád, hogy áá én neeem, én csak táncolok anélkül, hogy ne mondanák azt, hogy húzás haza és többet ne gyere (és akkor még egész jól megúsztad)."
Hát ez szerencsére csak a te tudatlan ostobaságodról meg mocskos fantáziádról szól, nem a valóságról.
#19: "Ez a történet semmi másról nem szól, mint arról, hogy a munka és a tanulás is büdös, táncikálni, meg kurv.álkodni pedig szeretsz. Ó és mi a túró az a vizsgadíj, mert lassan hat év orvosi egyetem alatt ilyet egyszer nem kellett fizetnem."
Sajnos az orvosin egyre alacsonyabb a kerítés, már jó pár éve minden utolsó büdös taplót felvesznek oda.
Sajnos az emberanyag egyre hitványabb, pedig ott aztán szükség lenne valamiféle erkölcsiségre is, humánumra, emberbarát hozzáállásra, altruizmusra, filantrópiára.
De sajnos ott is ilyen utolsó gyökereket termelnek már, mint a 19-es hozzászóló - hiába, sz.r alapanyagból csak sz.r végeredményt lehet kihozni. :(
Gratulálok, szépen rájöttél... belelátsz a vesémbe. Hogy milyen jó emberismerő vagy!!!
Azért akarok egyetemre menni és életeket menteni, hogy egy tök jó ürügyet csináljak a régi vágyamnak, hogy koszos szakmunkások csorgassák rám a nyálukat! Basszus, annyi az életcélomnak :/
Bunkó -.-
OFF
Egy orvosnak a betegeivel kell korrektnek és empatikusnak lennie nem vadidegenekkel a neten. Az empátia pedig színjáték semmi több, van olyan beteg akivel együtt tudok érezni, van akivel nem.
Az orvosis személyeskedős vita részemről itt lezárva lehet engem szidni, de előbb-utóbb mindenki nálunk köt ki, akkor valahogy nincs kedve a magadfajta libsi bölcsészkének, személyeskedni, mert gondolom az vagy. És a kórházon kívül szívem joga bunkónak lenni, ha akarok, de kedves 70 százalékos a te szintedhez még tanulnom kell...
ON
Kérdező az érettségi rendszer 500 pontos. Lehet plusz pontokat szerezni, emelt érettségivel, nyelvvizsgával stb.Szóval lazán össze lehet hozni azt a 420 pontot, ha nem a dolog könnyebbik végét fogod meg. Továbbá becsületes munkával is lehet pénzt keresni, perverz disznóknak történő seggriszálás nélkül. Jaa csak tanulni, vagy dolgozni kellene... az meg persze büdös.
"Azért akarok egyetemre menni és életeket menteni..."
Akkor jobb ha most leteszel az egyetemről. Ugyanis pont az ilyen szakok olyanok, hogy a bekerülés SEMMI a bennmaradáshoz képest. Ha csumpi 420 pontot nem tudsz elérni, akkor hogy akarod túlélni az egyetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!