Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rúdtáncolok, és ilyen munkát...

Rúdtáncolok, és ilyen munkát szeretnék! Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

A ?titeket zavarna?" kérdés arra vonatkozik, hogyha az ismerőseim, barátaim, párom személyében lennétek. kérlek ne értsétek félre, nem kérek trollkodást.

Nos, az a nagy helyzet, hogy egy éve elkezdtem sportként űzni a rúdtáncot, és szeretnék egyetemre menni. De nagyon drága, ezért úgy gondoltam hogy elmegyek rúdtáncolni, táncolni egy pub-ba, bárba. Anyukámék nem keresnek olyan jól, és nem biztos h bekerülök az állami támogatott suliba, +a vizsgadíjak, +a tankönyvek, satöbbi.

Lassan 18 leszek (4 hónap) és nem tudom ezen kívül miféle munkát vállalhatnék a suli mellett. Esetleg ezügyben is szívesen veszem a tanácsokat.

Köszi! 17L

2014. aug. 27. 20:57
1 2 3
 11/29 lacymax válasza:
Majd gyere at nalam is
2014. aug. 27. 21:48
 12/29 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem jó ötlet, nincs vele semmi baj. Sokkal jobb, mint amit sok más egyetemista lány csinál, hogy prostituálják magukat - bár én azt sem ítélem el.

De ez előnyösebb, mert úgy tudom (igaz, csak filmekben láttam ilyet), hogy ilyen helyeken van biztonsági szolgálat, akik megvédenek Téged, ha szemtelenek lennének a vendégek. Meg itt nem is kell, hogy hozzád érjenek.

Azért a barátok, család, évfolyamtársak felé ne reklámozd, mondd azt inkább, hogy pincérkedsz, vagy táncot tanítasz, ilyesmi.

A többiekre meg ne hallgass, sok itt a csökött agyú falusi bunkó.

2014. aug. 27. 22:07
 13/29 anonim ***** válasza:

Csináld nyugodtan, de csak akkor, hogy mikor és hol táncolsz! :P

Egyébként ennyi nem gáz. Ha egyetemre és tanulásra költöd azt a pénzt, akkor elmegy.

2014. aug. 27. 22:08
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
jaja csináld nyugodtan... És akkor sírnak az emberek miért van annyi k**va, de aze' csináld csak, nincs vele gond...
2014. aug. 27. 22:22
 15/29 anonim ***** válasza:
Amerikában minden 2. szegény családból származó ebből fizeti ki a tandíját.
2014. aug. 27. 22:45
 16/29 anonim ***** válasza:
41%
A diákhitelről még nem hallottál? Felveheti bárki, aki egyetemista, egyedül hallgatói jogviszony kell hozzá, nem vizsgálnak semmit és a kamata is nagyon jó, a diákhitel 2-nek (amit csak tandíjra költhetsz) csak évi 2%. Visszafizetni pedig csak a suli befejezése után 4 hónappal kell elkezdeni. Persze nyilván nem a legjobb így kezdeni az életet, de még mindig jobb, mint majdnem k*rválkodni. Egyébként én nem hiszem el, hogyha kinéz egy pénzes pasi, aki jó sokat fizetne a tulajnak, mondhatnád, hogy áá én neeem, én csak táncolok anélkül, hogy ne mondanák azt, hogy húzás haza és többet ne gyere (és akkor még egész jól megúsztad).
2014. aug. 27. 22:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, munkák, ahova már elsősként bekerülhetsz: gyorséttermek (pénztáros vagy a konyhára), mozi (jegyellenőr, pénztáros, büfés), kávézók, irodai adminisztráció (fénymásolás, scannelés, iratrendezés stb), telefonos munkák (közvéleménykutatás, értékesítés, bejövő hívások fogadása), csomagolás, szórólapozás, hostesskedés. Ennyi jutott most eszembe, keress rá arra, hogy diákmunka és kidob egy csomó diákszövetkezetet.
2014. aug. 27. 23:04
 18/29 A kérdező kommentje:
utolsó, diákszövetkezetekkel már próbáltam, de nem szeretnék 350-400ft-os órabérért dolgozni :/
2014. aug. 27. 23:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Sok a rizsa. Itt nem az egyetemről van szó. Ha tényleg egyetemre akarnál menni azt az időt, amit táncra fordítasz nyugodtan fordíthatnád tanulásra is, és akkor felvennének. Pláne, hogy most minden hülyét felvesznek, ráadásul a jobb szakokon ami nem büfé-ruhatár általában egy-két kivétellel alacsony a ponthatár. Ez a történet semmi másról nem szól, mint arról, hogy a munka és a tanulás is büdös, táncikálni, meg kurv.álkodni pedig szeretsz. A 400 forintos órabér meg kb. tükrözi azt a tudást amivel egy tizenéves tinikirálylány rendelkezik(NULLA). Én ilyen nővel mint te le nem állnék az biztos. Ó és mi a túró az a vizsgadíj, mert lassan hat év orvosi egyetem alatt ilyet egyszer nem kellett fizetnem.
2014. aug. 28. 01:18
 20/29 A kérdező kommentje:

amilyen egyetemre én szeretnék menni, 420 pont kell... az érettségi max 400 pontos :/

nah ezt kapd ki.

2014. aug. 28. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!