Rúdtáncolok, és ilyen munkát szeretnék! Titeket zavarna?
A ?titeket zavarna?" kérdés arra vonatkozik, hogyha az ismerőseim, barátaim, párom személyében lennétek. kérlek ne értsétek félre, nem kérek trollkodást.
Nos, az a nagy helyzet, hogy egy éve elkezdtem sportként űzni a rúdtáncot, és szeretnék egyetemre menni. De nagyon drága, ezért úgy gondoltam hogy elmegyek rúdtáncolni, táncolni egy pub-ba, bárba. Anyukámék nem keresnek olyan jól, és nem biztos h bekerülök az állami támogatott suliba, +a vizsgadíjak, +a tankönyvek, satöbbi.
Lassan 18 leszek (4 hónap) és nem tudom ezen kívül miféle munkát vállalhatnék a suli mellett. Esetleg ezügyben is szívesen veszem a tanácsokat.
Köszi! 17L
Szerintem jó ötlet, nincs vele semmi baj. Sokkal jobb, mint amit sok más egyetemista lány csinál, hogy prostituálják magukat - bár én azt sem ítélem el.
De ez előnyösebb, mert úgy tudom (igaz, csak filmekben láttam ilyet), hogy ilyen helyeken van biztonsági szolgálat, akik megvédenek Téged, ha szemtelenek lennének a vendégek. Meg itt nem is kell, hogy hozzád érjenek.
Azért a barátok, család, évfolyamtársak felé ne reklámozd, mondd azt inkább, hogy pincérkedsz, vagy táncot tanítasz, ilyesmi.
A többiekre meg ne hallgass, sok itt a csökött agyú falusi bunkó.
Csináld nyugodtan, de csak akkor, hogy mikor és hol táncolsz! :P
Egyébként ennyi nem gáz. Ha egyetemre és tanulásra költöd azt a pénzt, akkor elmegy.
amilyen egyetemre én szeretnék menni, 420 pont kell... az érettségi max 400 pontos :/
nah ezt kapd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!