Hisztek a szellemekben? Szerintetek léteznek? Látott már valaki?
Figyelt kérdés
Ha van sztorid,szívesen elolvasnám!2014. aug. 27. 16:46
1/9 enkerekelnezest válasza:
Nem mer nem léteznek De tényleg ezt csak az emberek találták ki Legalábbis én még eggyel sem találkoztam de ha majd látsz egyett küld már el hozzám megnézném
2/9 anonim válasza:
Hisz a fene,a rá érõ agyu emberek hisznek ilyesmiben!
3/9 anonim válasza:
Körülbelül 12 éves koromban kinőttem belőlük. Ajánlom neked is, hogy élj a valós világban:)
4/9 anonim válasza:
Fene tudja, konkrétan így mint ijesztgetős, szobában áll mögöttem és nézi hogy recskázom típusú szellemekben nem hiszek. Az ember sokkal félelmetesebb dolog mint bármi szellem.
5/9 anonim válasza:
Nem hiszek,bár van amikor furcsa dolgokat érzékelek,próbálok racionális magyarázatot találni ezekre
6/9 anonim válasza:
Nap közben/otthon nem, de amikor pl a nagymamám generációkon át örökölt, mindenfelől recsegő-ropogó házában kell éjszakáznom, akkor nem vagyok teljesen nyugodt :D
7/9 anonim válasza:
Sok sztori fut. De érdemes sokat gondolkodni hogy mit láttunk mielőtt kijelentenénk valamit
8/9 anonim válasza:
En ugy vagyok ezzel, mint pl a jovendomondas. Csak akkor teljesul, ha hiszel benne. Szerintem leteznek szellemek, es est nem egy remes sztori is igazolja, de nem az en vilagomban. Ugy velem, ha beken hagyjuk oket, ok is beken hagynak minket... Kulonben is a sok horror film, az a valosnak tuno rengeteg szajpletyka...szel fuvatlan nem indul...De egy szo mint szaz szellemek igenis leteznek, de ahozz te is ugy kell hozzaallj. Mivel enngem kulonosen nem erdekel, nem foglalkozok ezzel a temaval sokat, igy nem is talalkoztam az eddigiek soran, semmi fura sztorim nem volt, es remelem, hogy nem is lesz a jovoben :)
9/9 anonim válasza:
8-as vagyok...azt elfelejtettemleirni, hogy abszolut nem olyan formaban, hogy egy feher lepedos ket fekete szemu akarki all a szobadban... Hanem pl egy valakinel az asztal kozeperol leesett egy pohar ugy hogy senki se volt a konyhaban csak tavolrol lattak/halottak...Na szoval valahogy igy kepzelem el a szellemek munkait :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!