Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki mellé üljek az iskolában?

Ki mellé üljek az iskolában?

Figyelt kérdés
Van kettő barátom és mindkettő megkérdezte hogy mellé ülök-e? Még egyiknek sem adtam választ. Az egyik a legjobb barátnőm. A másikkal régebben csak úgy jóba voltam de aztán egyre többet találkoztunk és kiderült hogy nagyon sok a közös bennünk, és azt mondta hogy én vagyok a legjobb barátnője.szinte mindennap találkozunk. Szerintetek kivel üljek?

2014. aug. 26. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le először te, aztán aki előbb melléd ül, annak szerencséje van. :D
2014. aug. 26. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Aki előbb megkérdezte, amellé ülj. A másik lányt meg kérd meg, hogy üljön eléd, mögéd, vagy közel hozzád.

Tök mindegy ki mellé fogsz ülni, mert az iskolába tanulni jársz be, órán figyelni kell, szünetben meg akárkivel beszélgethetsz.

2014. aug. 26. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ülj a tanár mellé!
2014. aug. 26. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is mondta valaki, hogy én vagyok a legjobb haverja, mellé ültem, aztán pár hónap múlva már mást ültetett a helyemre... Szóval jól gondold meg, mert sok az ostoba érdekember.
2014. aug. 26. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát az van hogy nem a legjobb barátnőm kérdezte meg először hanem a másik, de szerintem haragudna, és nincs is rajtam kívül másik barátja.
2014. aug. 26. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor most légy őszinte magaddal, felteszem a kérdést: szíved szerint ki mellé ülnél szívesebben? Kinek jutott először a neve az eszedbe?
2014. aug. 27. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha bármelyikük megsértődik mert nem mellé ülsz, akkor az ilyen nem is igazi barát. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Szerintem beszéljétek meg hármasban, hogy kinek mi lenne a legjobb. Jó ötlet például hogy az egyik lesz a padtársad, a másik meg mögétek ül. Csak a végén nehogy te kerülj két szék közül a pad alá (szó szerint).
2014. aug. 28. 00:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy a régi legjobb barátnőm már nem is a legjobb, hanem csak egy barát de ő ezt nem tudja szóval szívem szerint a másik mellé ülnék, de én elég érzékeny vagyok és hamar vége lenne a boldogságomnak, mert ugye mondtam hogy rajtam kívül nincs másik barátja, szóval ha rajtam kívül bárki mellé ül akkor szomorú lesz, én pedig megsajnálom, de azért köszi a válaszokat.
2014. aug. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!