Mert van ez? (tobbi lent)
3 hettel ezelott az egyik fiu baratom aki egyben osztalytarsam,azt irta nekem, hogy szeret es, hogy akar velem jarni. Meg azt irta, hogy mikozben chateltunk szeretett belem es aznap mielott ezeket elmondta volna megkerdezte tollem,hogy atjohet-e hozzam. En mondtam neki,hogy nem szeretnem a baratsagunkat elrontani ezert jobb, ha baratok maradunk.
A tegnap voltunk kint egy paran es mikor az egyik baratnom ment haza a fiu odament es megolelte a lanyt.Mikor en mentem haza akkor oda akartam menni, hogy oleljem meg a fiut es oleles helyet pacsit akart adni.
Ezutan chateltunk es azt irta. hogy akkor amit mondott nekem az, hogy szeret meg minden azt csak azert mondta mert ilyen felelsz vagy merszet jatszodtak es ez volt a feladata.
Akkor ez most igaz? Es mert nem akart megolelni?
na hát akkor ezt szerintem érdemes lenne megkérdezni :)
persze az is lehet, hogy csak kitalálta :/
azt meg én nem értem, hogy miért chatelés közben szeretett beléd? ( feltételesen ugye ) hogyha egyszer osztálytársad és elég sokat látjátok egymást ( persze tudom hogy most nyári szünet volt xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!