Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tobb mint baratsag? Vagy csak...

Tobb mint baratsag? Vagy csak belekepzelem? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu osztalytarsam akivel nagyon joba vagyunk, szinte minden nap talalkozunk. Mikor talalkozunk mindig megolel es a legtobbszor puszit is ad (mint egy masik baratnomnek akivel szinten joba van, de ez a lany nem osztalytarsunk)es nagyon szeretem mikor ezt csinalja. Mikor kint vagyunk es o nincs velunk olyankor mindig azt akarom, hogy jojjon o is.

Mivel a masik baratnommel is joba van ezert szoktak uzizni vagy akar chatelni es sokszor idegesit, hogy annyit beszel vele.

Volt, olyan is, hogy nekem mar nem is irt nagyon, csak annak a masik lanynak es ez nagyon zavart. Azota ez megbeszeltem vele bocsanatot is kert. De ha mas ismerosom beszel mas kozos ismerosunkkel az nem zavar, csak akko, amikor ez a fiu osztalytarsam csinalja. Az igazat bevalva nagyon jol erzem magam a tarsasagaban es sokszor keresem a tarsasagat. Volt olyan is, hogy arrol fantazialtam, hogy csokolozunk vagy, hogy megfogja a kezem...stb.

Van amikor kint vagyunk es leulunk valahova akkor mindig azt "varom/akarom", hogy mellem uljon, es mikor a masik lany mondja, hogy irt neki az osztalytarsam es, hogy beszeltek olyankormindig elmegy a kedvem vagyis komolyabb leszek....

Igaz, hogy tetszik egy kicsit a fiu, de ennel tobbet nem erzek, vagy megis?!

2014. júl. 18. 01:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Huha... Hat ez egy sz*r szitu, mert nem tudok neked segiteni. Elöször is tisztaznod kene magadban,hogy szerelmes vagy-e vagy nem, ha nem akkor ne erdekeljen az egesz (szerintem egy kicsit szerelmes vagy). Ha szerelmes vagy, akkor probalj meg vele erröl komolyabban beszelgetni es tisztazni a dolgokat.

Sok sikert :)

2014. júl. 18. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, azt érezned kell!
2014. júl. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!