Tobb mint baratsag? Vagy csak belekepzelem? (tobbi lent)
Van egy fiu osztalytarsam akivel nagyon joba vagyunk, szinte minden nap talalkozunk. Mikor talalkozunk mindig megolel es a legtobbszor puszit is ad (mint egy masik baratnomnek akivel szinten joba van, de ez a lany nem osztalytarsunk)es nagyon szeretem mikor ezt csinalja. Mikor kint vagyunk es o nincs velunk olyankor mindig azt akarom, hogy jojjon o is.
Mivel a masik baratnommel is joba van ezert szoktak uzizni vagy akar chatelni es sokszor idegesit, hogy annyit beszel vele.
Volt, olyan is, hogy nekem mar nem is irt nagyon, csak annak a masik lanynak es ez nagyon zavart. Azota ez megbeszeltem vele bocsanatot is kert. De ha mas ismerosom beszel mas kozos ismerosunkkel az nem zavar, csak akko, amikor ez a fiu osztalytarsam csinalja. Az igazat bevalva nagyon jol erzem magam a tarsasagaban es sokszor keresem a tarsasagat. Volt olyan is, hogy arrol fantazialtam, hogy csokolozunk vagy, hogy megfogja a kezem...stb.
Van amikor kint vagyunk es leulunk valahova akkor mindig azt "varom/akarom", hogy mellem uljon, es mikor a masik lany mondja, hogy irt neki az osztalytarsam es, hogy beszeltek olyankormindig elmegy a kedvem vagyis komolyabb leszek....
Igaz, hogy tetszik egy kicsit a fiu, de ennel tobbet nem erzek, vagy megis?!
Huha... Hat ez egy sz*r szitu, mert nem tudok neked segiteni. Elöször is tisztaznod kene magadban,hogy szerelmes vagy-e vagy nem, ha nem akkor ne erdekeljen az egesz (szerintem egy kicsit szerelmes vagy). Ha szerelmes vagy, akkor probalj meg vele erröl komolyabban beszelgetni es tisztazni a dolgokat.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!