Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne új barátnőket...

Hogyan lehetne új barátnőket szereznem? 27N

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy inkább csak haverjaim vannak, de nekem inkább barátnőkre van szükségem. Nem sokra, elég lenne 1-2. A régiekkel megromlott a kapcsolatom, túl sok időt töltöttem olyan emberekkel akikről sok évre derültek ki, hogy nem is igazi barátok. Van párom, családom, de mégis úgy érzem, hiányzik egy jó barát is. Van még így valaki?
2014. aug. 21. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek írtam kedves 10-es.
2014. aug. 21. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha van köztetek pécsi, az nekem is írhat :)
2014. aug. 23. 17:36
 13/13 Ruby25 válasza:

Én is így vagyok vele, és nálam is bekapcsolt a LF friends. Hobbi/favorit dolgok: állatok(minden mennyiségben), zene(változó stílussal, metal rock, dnb, dubstep), net/netes játékok (nem vagyok facebook nyomkodós az a tipikus talpas bunkó, akihez miközben beszélsz csak a telefont tudja nyomni), rajzolás, ivászat !!!

25L - BP

2014. aug. 25. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!