Bomber831 kérdése:
Nemtudom miért ide írtam de mindegy, a lényeg hogy az normális hogyha egy 13 éves lány tangát hord? 13L
Figyelt kérdés
13 vagyok es baratnomek is annyik de en nem hordok tangat meg nemtudom nemigazan szeretem kirakni a p*csamat cs*csomet mar bocsi a kifejezesert, de ők ezt csinaljak, meg nemtudom lehet hogy én vagyok lemaradva, de velemenyek?2014. aug. 15. 20:46
2/8 anonim válasza:
Az, hogy ők tetszeni akarnak a fiuknak. Ha te még úgy érzed nem jött el az ideje, és nem érzed benne jól magad ne csináld. Ma már minden elég érett kinézetű tini ezt hord 50 éves korig.
3/8 anonim válasza:
Én is azt hordok és nem p*csakitevés hisz nadrág van rajtuk. Egyébként van, aki azért hordja, mert kényelmes, én is azért. Plusz gáz ha átlátszik a bugyi vonala.
14/l
4/8 A kérdező kommentje:
De 13 éves...najó nemtudom lehet hogy így van jól
2014. aug. 15. 21:03
5/8 anonim válasza:
Csináljon amit akar, ő dolga lesz*arom. Ajánlom neked is, sokkal könyebb az élet ha kevesebb dolgon rágódsz. Dédnagyapám orvos volt, őt a stressz ölte meg.
6/8 anonim válasza:
Normális e vagy sem, sokan hordanak már a te korodban. Valaki ezért, valaki azért; de nem kötelező! Miért lennél lemaradva azért, mert nem hordasz tangát? Te nem szeretnél, ennyi :)
Lehet később megtetszik, lehet nem, ez kizárólag RÁD tartozik. Én pl a mai napig nem horok, mert kényelmetlen (atyauristen, mennyire az... egy napot nem bírtam ki benne), és láss csodát: boldog, teljes életem van nélküle is. :)
Semmivel nem vagyok hátrébb, mint a többiek, szóval te se leszel, ne aggódj.
(18/L)
7/8 anonim válasza:
Am fiúként nekem nem jön be a tanga egy csajon :/
8/8 ksztella válasza:
Fogalmam sincs,nem gondolkodom a 13 évesek "agyával". Ha csak azért hord tangát,hogy ne látszódjon át a nadrágon a bugyi akkor még oké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!