Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiú-lány közt van barátság?

Fiú-lány közt van barátság?

Figyelt kérdés
fiu és lány közt létezik igaz barátság, ugy értem mivan ha titokban az egyik fél többet érez akk az már nem igaz barátság.
2014. aug. 15. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem olyan nem létezik, valamennyi vonzódás szokott lenni az ilyen "barátságoknál", és a legtöbb el is múlik ha találnak partnert, vagy nyíltan közli az egyik fél h nem akar kapcsolatot.
2014. aug. 15. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted hány topic van már itt ugyanerről???:))
2014. aug. 15. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Van.

A legjobb barátom lány.

Könnyedén létrejöhet, ha mondjuk egyikőjüknek van párja, vagy mindkettőjüknek. A párkapcsolat pedig nem minden esetben zárja ki, hogy legyenek barátaik.

2014. aug. 15. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek van egy ellentétes nemű barátja, az vallja: igenis van fiú-lány barátság. Ezekből a kapcsolatokból esetleg a későbbi időben, felnőttkorban elképzelhető a románc, de az is csak nagyon ritka. Akinek viszont lány létére, nincs fiú (legjobb)barátja az azt mondja, hogy nem, ez hülyeség határozottan nem létezik ilyen.

Mint mondtam: Akik az utóbbit tartják számon (miszerint nem létezik fiú-lány barátság) azoknak nincsen ilyen kapcsolata. Azok meg ne mondják, hogy nincs miközben ők nem is ismerik ezt az érzést!

Mert igenis van fiú-lány "csak" barátság!

2014. aug. 15. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Attól, hogy valakit barátként szeretek, még nem vonzódok hozzá (anélkül meg nincs "plusz"). A barátaimra barátként tekintek, nem két lábon járó genitáliákra.

Meg akik szerint nincs ilyen, azok szerint a biszexuálisoknak egyáltalán nem lehet a barátjuk, barátnéjuk senki?

2014. aug. 15. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Van.

Nekem több fiú barátom van, mint lány. (Nem vagyok ribi, fiúsan (vagy inkább lazán) öltözök, halványan sminkelem magam és nincs kint a mellem/fenekem, nem smároltam minden második sráccal a suliban.)

Mondjuk tény és való, hogy ez ritka, mert tudom, hogy van néhány olyan fiú barátom, aki többnek tekint engem, mint barát, de én egyikükre se tudnék többként tekinteni.

16/L

2014. aug. 15. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
NINCS!!!!!!!!
2014. aug. 15. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Van. Az egyik legjobb barátom fiú. De onnantól, hogy valamelyik fél többet érez a másik iránt, már annyi az egésznek. Az úgy nem működik, hogy az egyik titokban sóvárog a másikért. Fiú-lány barátság csak akkor alakulhat ki, ha szerelmi téren teljesen hidegen hagyják egymást a felek.
2014. aug. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!