Fiú-lány közt van barátság?
Van.
A legjobb barátom lány.
Könnyedén létrejöhet, ha mondjuk egyikőjüknek van párja, vagy mindkettőjüknek. A párkapcsolat pedig nem minden esetben zárja ki, hogy legyenek barátaik.
Akiknek van egy ellentétes nemű barátja, az vallja: igenis van fiú-lány barátság. Ezekből a kapcsolatokból esetleg a későbbi időben, felnőttkorban elképzelhető a románc, de az is csak nagyon ritka. Akinek viszont lány létére, nincs fiú (legjobb)barátja az azt mondja, hogy nem, ez hülyeség határozottan nem létezik ilyen.
Mint mondtam: Akik az utóbbit tartják számon (miszerint nem létezik fiú-lány barátság) azoknak nincsen ilyen kapcsolata. Azok meg ne mondják, hogy nincs miközben ők nem is ismerik ezt az érzést!
Mert igenis van fiú-lány "csak" barátság!
Van.
Attól, hogy valakit barátként szeretek, még nem vonzódok hozzá (anélkül meg nincs "plusz"). A barátaimra barátként tekintek, nem két lábon járó genitáliákra.
Meg akik szerint nincs ilyen, azok szerint a biszexuálisoknak egyáltalán nem lehet a barátjuk, barátnéjuk senki?
Van.
Nekem több fiú barátom van, mint lány. (Nem vagyok ribi, fiúsan (vagy inkább lazán) öltözök, halványan sminkelem magam és nincs kint a mellem/fenekem, nem smároltam minden második sráccal a suliban.)
Mondjuk tény és való, hogy ez ritka, mert tudom, hogy van néhány olyan fiú barátom, aki többnek tekint engem, mint barát, de én egyikükre se tudnék többként tekinteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!