Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most csináljak valamit? :/...

Most csináljak valamit? :/ (többi lent)

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm már egy hónapja levelez egy itt megismert 17 éves fiúval.Eddig csak nekem tűnik furcsának hogy ugyanazt a zenét szereti,zongorázik mint a barátnőm,dobolt mint a barátnőm,lovas esküvőt szeretne,ugyanazokat a könyveket szereti stb...Kísértetiesen hasonlítanak...Minden 5. percben megnézi hogy nem írt e neki itt,folyton róla beszél,és Wowra is odahozta T.T....Szerintem tetszik neki.A srác folyton mondja hogy:jaj,úgy akarok veled találkozni;Lovas esküvőnk lesz ugye?;olyan aranyos vagy...

Tudom hogy neki is idegesítő volt amikor én beszéltem folyton Arról a fiúról,de ez más....nem ismeri,17 éves és furcsa....

Mit mondjak,csináljak?Hagyjam pofára esni?Vgay piszkáljam és vesszünk össze?Nem tudom mit tegyek...:(

Csak szerintem furcsa ez?

14/L

2014. aug. 5. 20:26
 1/3 Emberek ***** válasza:
Mondd el neki a véleményed, és azt kezd vele amit akar! Az már nem a Te dolgod
2014. aug. 5. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm Emberek!:D
2014. aug. 5. 21:07
 3/3 anonim válasza:
mond el neki, h váltsanak innen fészbukra, aztán skype-ra, h nehogy egy pedofil állattal legyen dolga élőben... nyilvános helyen találkozzanak később és ne este... kb ennyit tehetsz, míg a barátnőd szerelmes, senkire sem fog hallgatni igazán... de ha a srác létezik és annyi is, amennyinek mondja magát, és találkoznak, legfeljebb kiderül, milyen egyéniség is valójában, vagy h valóban annyira hasonlítanak-e egymásra...
2014. aug. 6. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!