Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyedülálló nők, nektek...

Egyedülálló nők, nektek honnan van a baráti körötök, ha van?

Figyelt kérdés
35 évesen visszaköltöztem a szülővárosomba, és szinte semmi társasági életem nincs. Vannak barátaim, időnként összefutunk kávézni, beszélgetni, de igazából nagyobb társaságra vágyom. De mintha mindenki be lenne betonozva az otthonába. A barátnőim is beülnek velem kávézni, de ha valami nagyobb összejövetelt szerveznek, csak a baráti házaspárokat hívják. Hogy lehet ebből kitörni?
2014. aug. 14. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:

27 vagyok, szingli, szerintem most már így maradok.:) A barátnőim egyetemről vannak jelenleg (a 4 legjobb csoptárs/évfolyamtárs volt), van sok haverom is, szintén egyetemről, a mi sulink egy szekta (BCE) volt, ezért valahogy csak onnan vannak jó barátaim.:) Ja, és vidékről kerültem el, szóval az ottaniak már szültek, meg amúgy sem járok már haza, csak a szüleimet látogatni.

Vidékre költözni felért szerintem a társasági életed végleges megszűnésével, sose vállalnám be, főleg férjezetlenül, de még úgy sem.

2014. aug. 14. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy alkalomra /pl. szülinapod/ hívd meg a jelenlegi baráti körödet és mondd nekik,hogy nyugodtan hozzanak magukkal embereket.Ha nem válik be,akkor esetleg internet,vagy valami rendezvények a városban.
2014. aug. 14. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Van pár volt iskolatársnőm, akivel össze szoktunk jönni beszélgetni, mesélik, hogy épp mi lesz a program a társasággal, de még sosem jutott eszükbe, hogy engem is hívjanak. Mégsem tukmálhatom rájuk magam.
2014. aug. 14. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha szigorúan zártkörű társaságok lennének, ahová képtelenség bekerülni, pláne ha még csak nem is párban mész.
2014. aug. 14. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
most úgy kiborultam hogy 8 év múlva ez vár rám. istenem, örökre egyedül maradok, a barátaim is elhagynak majd, a szüleim meghalnak...:S vennem kellene egy kutyát.
2014. aug. 14. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Amíg nem költöztem vissza vidékre, nekem sem volt ilyen problémám, valahogy a fővárosban nyitottabbak az emberek. Meg hát nyilván a nagy számok törvénye alapján társaságba vágyó egyedülálló is több van, mint itt vidéken. Az lesz a vége, hogy visszamegyek Budapestre.
2014. aug. 14. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én fiatalabb vagyok, de sikerült megtartanom a régi barátaimat :) Szerintem te is keresd fel a régieket, volt-osztálytársaid, munkatársaid, helyiek...kérdezd meg hogy vannak, és nem-e futhatnátok össze? :D
2014. aug. 15. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!