Facebook profilt szeretnek amit like-olni tudnak. Hogy lehet ezt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 23:13
1/3 anonim válasza:
Úgy érted, hogy regisztrálni akarsz Facebookra? Rámész az oldalra és rögtön meg tudod tenni, beírod a neved...stb. nem kell mindent megosztanod magadról, csak amit akarsz és kész is van. Megkeresed az ismerőseidet és tudsz velük beszélni meg használni az oldalt.
2/3 A kérdező kommentje:
Regisztralva vagyok a facebookon ,nem ugy gondoltam... hanem vannak oldalak amiket likeolni lehet,maga a profilt.
Es en a sajat profilom akarom ugy hogy ne csak kovetheto legyek vagy ismerosnek tudjanak jelolni hanem likeolni lehessen az oldalam.
2014. aug. 17. 08:42
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem már értem...
Bejelentkezel és a beállítások melletti kis nyílnál az oldal létrehozása lehetőséget választod. Utána pedig ki tudod választani, hogy azon belül mit szeretnél, közösség, közszereplő, előadó, vállalat. Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi, nincs más ötletem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!