Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudtam hogy ez lessz mos...

Csillag1996 kérdése:

Nem tudtam hogy ez lessz mos mit csináljak?

Figyelt kérdés
még a suli ideje allatt megismertem egy srácot azután összejöttünk és én minden titkom elmondtam neki olyat is amit a szüleim se tudnak.sokáig venni akkartam rubik kockát de ő egyből 4 et is adott utána szakitottunk most eg zsarol hogy ha nem adom vissza akkor kirakja a beszélgetésünk plusz egy intim képet rola ami nem olyan intim de nem szeretném h nap világot lásson .a rubik kockákbol maradt 2 egyet unokahugomnak adtam 1 et meg elajándékoztam nem kérhetem csk ugy vissza .mindig hivogat fenyegető üzzeneteket kapok h kirakja a képem a beszélgetést stb

2014. aug. 13. 17:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
vegyél másikat teee ...
2014. aug. 13. 17:34
 2/11 A kérdező kommentje:
de szerintem azután is fog fenyegetni
2014. aug. 13. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
A "Rubik kocka" alatt egy Audit értesz? Mert akkor muszáj lesz visszakérni.
2014. aug. 13. 17:37
 4/11 A kérdező kommentje:
rubik kocka (játék)
2014. aug. 13. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Senkinek nincs szűksége egy 300ft-os Rubik kockára, olyat a Máltai szeretetszolgálat adományoz az árvaházaknak.
2014. aug. 13. 17:41
 6/11 A kérdező kommentje:
mit mondjak neki hogy le álljon a fenyegetésről?
2014. aug. 13. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne mondj semmit, add vissza a szarjait. És így fogadj el máskor ajándékot...
2014. aug. 13. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Pitiáner kis f..sz. Vegyél neki másikat és felejtsen el. Erről az exem jutott eszembe. Már nem vagyok tini, szóval a mi korunkban még nem volt cd, dvd, hanem magnókazetták voltak. Ez a sz..házi is képes volt szakítás után két héttel odaállítani visszakérni a kazettáit. Azóta is csak azt látom magam előtt ahogy szerencsétlenül ott áll a hülye kazettáival a kezében. Mekkora pitiánerség. Ennyi maradt meg belőle az 5 évből. Megéri?
2014. aug. 13. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Vegyél kettőt és add oda neki azt a négy rubik kockát.De komolyan, ebből ekkora ügyet csinálni, elképesztő a srác.
2014. aug. 13. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a srác elképesztő, inkább te. Tanács: Soha ne bízz meg senkiben. Maximum a szüleidben. Maximum.
2014. aug. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!