Most mit csináljak? Légyszi segïtsetek!
Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm! De már régebb óta, de főleg most úgy érzem hogy már nem szeretek vele lenni! Van egy másik barátnőm ès vele szeretnék lenni, azt szeretném hogy ő legyen az LB-m!
Most mit csináljak?
2014. aug. 11. 11:36
1/3 anonim válasza:
Óvodás vagy egyébként? Két barátnőd is lehet, a legtöbb embernek több is van.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen lehetne! De a mostani LB-m állandóan azt akarja hogy vele legyek! És én nem akarok! Ha már egy óráig is nem vagyok vele már megsértődik! És én nem akarom ezt! Nem akarok haragban lenni vele, de nem is akarok vele lenni!
2014. aug. 11. 11:45
3/3 anonim válasza:
Egyszerű, mondd meg a mostani legjobb barátnődnek, hogy szereted őt, szeretsz vele lenni, de az a helyzet, hogy x-szel is jóban vagy és vele is akarsz időt tölteni. Ha megsértődik, akkor ez van, végülis te is azt írtad, hogy már nem szeretsz vele lenni, úgyhogy az se nagy baj, ha megsértődik rád, ha pedig nem sértődik meg, akkor lesz két barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!