Miért érzünk így én és egy barátnőm?
Figyelt kérdés
Én és a legjobb barátnőm, már évek óta jóban vagyunk pár fiúval az osztályból, és igazából már a legjobb barátaink lettek, hozzájuk is mehetünk elmondani bármi bajunk van, és ők is ugyan így bíznak bennünk, meg nagyon jókat hülyülünk velük, mindig hívnak mindenhová magukkal, hogy menjünk mi is, és nekünk olyan jó érzés hogy ennyire fontosak vagyunk nekik. De volt már rá példa, hogy mikor táborba is voltunk, akkor elkezdtek kissé hanyagolni minket, és idegen csajokkal kezdtek ismerkedni, és akkor beszéltük a barátnőmmel, hogy nem akarunk megtiltani nekik semmit, csináljanak amit akarnak, de nagyon rossz érzés volt ez, olyan mintha szerelmesek lettünk volna beléjük, de igazából nem, csak azt szerettük volna, ha mindig mellettünk vannak, közel hozzánk, és velünk hülyülnek, mert annyira boldoggá tettek vele. És nem értettük miért érzünk így, létezik talán hogy ez is valamiféle kötődés?! :o Vajon ők is így éreznek? Mert valamiért, nem akartuk elengedni őket a szívünkből, mert olyan érzés volt mintha lecseréltek volna, kicsit ilyen féltékenység féle. Viszont ha mi mentünk más fiúkhoz, akkor már jöttek értünk, és megint hivtak magukkal. :(2014. aug. 9. 00:46
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy sokat írtam, értelmes válaszokat szeretnék, kérlek titeket ne bánjatok lekezelően velünk, 13/L vagyunk. :/
2014. aug. 9. 00:50
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szerelem, nem hiszem hogy az, nem olyan érzés, csak hasonló, mi először arra gondoltunk hogy csak kötődünk hozzájuk, de ezt előtte még nem tapasztaltuk és nem ismerjük, hogy ilyen lenne? :/ :3
2014. aug. 9. 00:53
4/9 anonim válasza:
Nemcsak egy vagy több különálló emberhez lehet kötődni, hanem egy csoporthoz magához is. Volt olyan, hogy egy csoportból kikerülnöm annyira fájdalmas volt, mintha egy kisebb szerelmet hagytam volna ott külső ok miatt. Ha már ehhez hasonlítjuk. De a közeli rokonok elvesztése is hasonló, ha valaki távolra költözik.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. :)
2014. aug. 9. 12:47
6/9 anonim válasza:
Véleményem szerint ez nem szerelem. Ez ugyanolyan mintha a barátnőd más lányokkal kezd el beszélgetni és téged hanyagol te is féltékeny leszel egy kicsit. Ti mivel csak barátok vagytok nyilvánvalóan létrejött köztetek a barátság (nem mondtam újat) és ez érzelmi kötődéssel is jár (természetesen) de nem szerelemre kell itt gondolni.. És mivel ha ti beszéltetek más fiúkkal ők is odamentek szval ez semmi különös csak barátság. Nyilvánvaló, hogy ha nem vagy együtt a a barátaiddal hiányoznak, ebbe semmi rossz nincs. Szerintem kicsit lazuljatok el jobban ebben a témában és engedjétek őket másokkal is beszélgetni, legalább jobban fogják értékelni a ti "jófejségeteket" ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Mi engedjük hogy másokkal legyenek, nem vagyunk ám sülve-főve egymáson, a barátnőmmel se vagyok sülve-főve együtt, megvan mindenkinek az a bizonyos tere, így nem tudjuk egymást megunni, csak az hogyha a fiúk mással is barátkoznak, az oké, de ne az legyen hogy mi akkor már nem létezünk, és ez esett szarul akkor, meg ettől igy mindig tartunk kicsit, hogy mások miatt hanyagolnak el minket. :/ De köszönöm a választ! :)
2014. aug. 9. 13:01
8/9 anonim válasza:
Hát igen.. Az a helyzet, hogy ilyenek a tini fiúk, de majd ha felnőnek akkor nem lesznek ilyenek... Ilyen korban akármennyire is jóba vagytok, van hogy totál elfelejtik mi is van körülöttük, és nem mindig megbízhatóak, de jó hír, hogy kinövik! Remélem ezzel senkit nem bántottam meg.. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Hmm. :))))
2014. aug. 10. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!