Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzünk? És miért szeretü...

Miért érzünk? És miért szeretünk? Mi dolgunk van a földön? Miért vagyok szomorúak?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában ezeken szoktam agyalni,de ezekre sose kapok választ..szóval miért érzünk egy ember iránt valamit?Vajon tényleg csak a külső kelti fel az érdeklődésünket? A szaporodás miatt? Miért szeretünk?Miért ragaszkodunk egy emberhez? Miért élünk? Csak úgy megszülettünk? És szenvedünk?...Miért kell szomorúnak lennünk?vajon van olyan ember aki nem szokott szomorú lenni? Bocsi tudom sok kérdés de...eh.xD 14/L

2013. jún. 3. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

miért érzünk egy ember iránt valamit :Alapvetően az ember társas lény (én nem) szüksége van az embernek egy leki társra akivel megoszthatja gondolatait bánatát szeretet.

Miért ragaszkodunk egy emberhez?

Ezt én se igazán tudom

Vajon tényleg csak a külső kelti fel az érdeklődésünket

Engem nem érdekel egy lány hogy néz ki de nekem is van egy határ (kövérség,ápoltság) 16/f

Miért szeretünk?Miért ragaszkodunk egy emberhez? Miért élünk? Csak úgy megszülettünk? És szenvedünk?...Miért kell szomorúnak lennünk?

Ezek nem lennének nem tudnák mi a jó.

vajon van olyan ember aki nem szokott szomorú lenni?

nincs

2013. jún. 3. 18:59
 2/2 Bruce_Wayne ***** válasza:
elég mélyen szántó gondolatok egy 14 évestől, de mindenképp figyelemre méltó hogy ilyen fiatalon ezekre a dolgokra keresed a válaszokat.Neked is ajánlanám Osho könyveit útmutatásul.Utat fog mutatni, és te magad fogsz rájönni a válaszokra.
2013. jún. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!