Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Apukám jobbikos, es utalja a...

Apukám jobbikos, es utalja a hit gyulekezeteseket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van belole, hogy allandoan a hit gyulekezetes bnomet szidja, es nem enged el hozza, pedig legjobb bnok is lehetnenk... Am 14vok. A jobbik miert ilyen hit gyulekezet ellenes? En katolikuskent tiszteletben tartom oket... Hogyan tudom meggyozni apumat hogy o is tegyen igy?

2014. aug. 8. 23:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
40%
Rúgd ki a barátnődet és óvakodj a hitgyülitől amíg élsz!
2014. aug. 9. 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
14 évesen még nem ertheted ezt..
2014. aug. 9. 00:46
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Nézd meg azt a South Park részt amikor Cartman egyházat alapít. Na a hitgyüli pont olyan.
2014. aug. 9. 02:40
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

A Jobbik azért gyűlöli a Hit Gyülekezetét, mert az az ő felfogásukban zsidó.

Hogy a valóságban mi, az egy másik kérdés, a lényeg az, hogy az ő fejükben ez van róla. Állítólag sok közöttük a baloldali vallásos, terjengnek olyan pletykák, hogy a vezetőjük kikeresztelkedett zsidó lenne. Létükkel elszívják a többi keresztény egyház elől a lehetséges híveket, ami azért is problémás, mert önjáróak és náluk nem a jobboldal által behelyezett kazetta hangzik. Ellenben a történelmi egyházakkal, amik hagyományosan a jobboldallal egyenlők. Ráadásul a HGy-nek az ATV-n megy az adása. Mi kell még?

Kimondva-kimondatlanul ez is csak arról szól, hogy a Te felmenőid meg azok felmenői még lőttek egymásra 1919-ben, 1920-ban, 1944-ben és 1956-ban. És ha valakinek kiirtották a családját, vagy elvették a földjét, lakását az nehezebben emészti, hogy az unokája "azok" unokáival játsszon, akkor is, ha a gyerekek már nem tehetnek erről.

Ha Te és a barátnőd úgy érzitek, hogy felül tudtok kerekedni azon, ki melyik templomba jár, és jó barátnők lennétek, akkor hajrá, ne fosszátok meg ettől egymást!

De aput szerintem hiába győzködnéd, gondolom annál rosszabb, aztán csak megmakacsolná magát. Elvből. Ha nem muszáj, nem kell annyira az orrára kötni, hogy melyik barátnőd hova jár. Eleve honnan tudja? Te meséled neki, vagy utána nyomoz kifélékkel barátkozol? Szerintem minél kevesebbet feszegeted ezt a témát, annál hamarabb leszáll róla, és el leszel engedve, meg se kérdi majd, hová.

Írták előttem, hogy ezek a szekták mennyi kárt okoznak. Na, és a történelmi egyházaknak nevezett "szektáknak" hány háború és népírtás van már a számlájukon az elmúlt évezredekben????? A Hitler meg a Sztálin a kanyarban nincsen...

2014. aug. 9. 05:10
 15/18 anonim válasza:
18%

"Írták előttem, hogy ezek a szekták mennyi kárt okoznak. Na, és a történelmi egyházaknak nevezett "szektáknak" hány háború és népírtás van már a számlájukon az elmúlt évezredekben????? A Hitler meg a Sztálin a kanyarban nincsen..."

Írták kedveském. De azt nem írták, hogy a történelmi szekta kivétel. Tanulj meg olvasni!

2014. aug. 9. 05:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Apu onnan tudja hogy falu élünk, es falun mindenki tud mindnkirol mindent...
2014. aug. 9. 08:08
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

kérdező:

sehogy, mert a jobbikosok nem keresztények, hanem neonácik.

az az 1-2% jobbikos aki változóképes, valószínűleg nem szid állandóan mindenkit.

a jobbik-hitgyül között a politikai háború már régi eredetű.

inkább az a veszélyesebb, ha valaki jobbkos.

egyéb:

"Írták előttem, hogy ezek a szekták mennyi kárt okoznak. Na, és a történelmi egyházaknak nevezett "szektáknak" hány háború és népírtás van már a számlájukon az elmúlt évezredekben????? A Hitler meg a Sztálin a kanyarban nincsen..."

a kommunizmus az egyik legvéresebb ideológia, hogy konkrétan nem sztálin viszi véghez, az lényegtelen, az indiánokat sem jézus irtotta ki.

2014. aug. 9. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

kamunév rendkívül értelmese levele:

"szia, tudtad, hogy minden valamire való magyar ember lesz**ja, lef***a és lefingja a holokausztot?

[link]

"

Ez az oldal vádirat lehetne a magyar oktatási rendszer és a magyar szülők ellen. Sok 14 éves nagynáci, szánalmasak vagytok.

2014. aug. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!