Hogy lehet a barátnőm ilyen gyerekes?
Figyelt kérdés
A barátnőm 13 éves (én is lány vagyok tehát nem járunk) rettentő gyerekesen viselkedik, felkéne már nőnie. Csak mesefilmes és zenekaros pólói vannak, azokat hordja. A haját nem képes kivasalni, pedig nagyon ronda, olyan göndör mint egy afro-amerikainak. Senki se szereti őt, amiért kicsit sajnálom is de be kell vallanom csak ezért vagyok vele. Mindenki kicsúfolja és nevet rajta, ő meg szintén nevet velük. Elmondta azért nevet mert vicces, attól függetlenül hogy rajta nevetnek. Mikor nála aludtam plüssel aludt 13 éves létére o.O A fiúkról se tudunk beszélni, mivel aztmondta őt nem érdeklik a fiúk és ez elég gáz.... Ráadásul mindenen nevet, mintha be lenne szívva. Én már nem szeretnék vele lenni. Hogy tudassam ezt vele?2014. aug. 8. 15:46
11/27 anonim válasza:
Jéézusom. Igen, most azt hiszed, hogy te vagy a jobb, felnőttesebb, érettebb, szebb, okosabb.
Nem. Már a kérdést olvasva is a barátnőd sokkal szimpatikusabb. Komolyan, az úgynevezett barátnőd nem érdemel meg téged. Egy jó tanács: gondolkozz el az élet értelméről, céljáról, a mindennapok és a külsőségek értelmetlenségéről, felejtsd el ezt a kérdést, kérj bocsánatot a barátnődtől, és egy kicsit NÉZZ MAGADBA. Just a tip,ok?
12/27 anonim válasza:
1vagyok.Tudod mit gondolok?Ne is gondolkodj azon,hogy hogy koptasd le.Egyszeruen hagyd beken.Meg sem erdemli,hogy a baratnoje legyel. Az ilyen kis r...tol kerul bajba egy tisztessegen nevelt naiv gyerek...Hagyd beken szimplan,es fogalalkozz az ugyanolyan divatmajmolo kislanyokkal mint te vagy.Vagy tudok jobbat.Foglalkozz tovabb a fiukkal.Es elobb koppansz.
14/27 anonim válasza:
Ki akar licitálni, hogy a kérdező még 16 éves kora előtt elveszíti? :D
15/27 anonim válasza:
Utolso.En meg merem tenni ,hogy mar most nem az :D
16/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat, ebből nem sokat tudtam meg.. de akkor is lekoptatom valahogy nem kell a segitségetek :PP
2014. aug. 8. 21:22
17/27 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit beképzelt?
18/27 A kérdező kommentje:
Ezt önbizalomnak hívják.... Több önbizalmam van mint az állítólagos barátnőmnek akit úgy védtek ;) Am ha meglátnátok a haját ti is vas altatni akarnátok vele
2014. aug. 8. 21:36
19/27 anonim válasza:
Önbizalmad van? Azért követed a tömeget? Szerintem a barátnőd az, akinek önbizalma van, hogy leszarja, hogy egy csapat hülyepitsa mit szól hozzá.
20/27 anonim válasza:
Utolsónál a pont.
Ez nem önbizalom, hanem beképzeltség és neveletlenség :) Ha igazán lenne önbizalmad, akkor mernéd követni a saját ízlésedet, lenne saját egyéniséged, de ehelyett te azt majmolod, amit éppen eléd raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!