Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet a barátnőm ilyen...

Hogy lehet a barátnőm ilyen gyerekes?

Figyelt kérdés
A barátnőm 13 éves (én is lány vagyok tehát nem járunk) rettentő gyerekesen viselkedik, felkéne már nőnie. Csak mesefilmes és zenekaros pólói vannak, azokat hordja. A haját nem képes kivasalni, pedig nagyon ronda, olyan göndör mint egy afro-amerikainak. Senki se szereti őt, amiért kicsit sajnálom is de be kell vallanom csak ezért vagyok vele. Mindenki kicsúfolja és nevet rajta, ő meg szintén nevet velük. Elmondta azért nevet mert vicces, attól függetlenül hogy rajta nevetnek. Mikor nála aludtam plüssel aludt 13 éves létére o.O A fiúkról se tudunk beszélni, mivel aztmondta őt nem érdeklik a fiúk és ez elég gáz.... Ráadásul mindenen nevet, mintha be lenne szívva. Én már nem szeretnék vele lenni. Hogy tudassam ezt vele?
2014. aug. 8. 15:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan...13eves letedre az a bajod,hogy nem vasalja a hajat,es nem fiuzik,es esetleg nem oltozik ku...san? Szerintem meg az a gaz,hogy neked mar 13evesen a fiukon jar az eszed,es az a legnagyobb gondod,hogy ki hogyan nez ki.Sok fiu ki fog hasznalni teged azt mar most tudom igy ismeretlenul is,de szerintem te nem is fogod banni,mert ahogy elnezem teged csak a "divat"erdekel,es mostanaban az a divat,hogy 13evesen mar pasizni kell...
2014. aug. 8. 15:52
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél a pont.
2014. aug. 8. 16:01
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem hanem azt kérdeztem hogy hogyan koptassam le.. De am nem tom mért gáz ha 13 évesen van pasim ;)
2014. aug. 8. 16:07
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, szégyen hogy mivé lettek a gyerekek. Ha valaki normális manapság, akkor egyből kicsúfolják meg kiközösítik. 13 évesen vasalja a haját? Fiúzzon? Ne aludjon plüssmacival?

Ne nevettess már. Ő a normális, te vagy az, aki iszonyatosan el van rontva.

2014. aug. 8. 16:19
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Például így koptasd le: "Bocsi, rájöttem, hogy egy idióta, magát érett gondolkodású lánynak tartó kis senki vagyok, aki nem bírja ki, hogy ne az aktuális divatot kövesse, így nem szeretnék veled barátkozni, mert nem azonos értékrendet követünk."
2014. aug. 8. 16:45
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Igen, gyerekesen viselkedik. Te is. Én is. Tudod miért? Mert gyerekek vagyunk még. :D De viszont te nagyon lekezelő vagy, és butus is picit... Miért akarod ráerőltetni azt amit szeretsz másra? A te felfogásodat? Neked nem tökmindegy, hogy mit csinál magával?

2. Mesefilmes pólókat, és zenekaros pólókat miért ne hordja? Azt szereti! S ezzel mi bajod van? Én is itt feszítek a Tankcsapda zenekarnak a pólójában. :D És büszkén is viselem. Imádok ebbe lenni.

3. Miért kellene kivasalnia? A göndörség szerintem szép is lehet. Nem tudom milyen, de szerintem nem kellene rögtön kivasalnia, mert az a divat.

Meg amúgy is... A vasalás tönkre teheti a hajat akár. Bár igaz, hogy én is vasaltam. Egyszer-kétszer. De többet nem. Mert megerőszakolásnak éreztem, meg nem volt olyan igazi. Nekem enyhén göndör, és nem vasalom. Szeretem így, megszoktam, elfogadtam. Sokkal szebb vagyok szerintem így. S nem érzem úgy, hogy megerőszakolták volna a hajamat... Nagyon kényelmetlen érzés, és macerás is, és még tönkre is teheti a hajat! Na, meg ha párás az idő akkor visszagöndörödhet. Tapasztalat...

4. Sajnálod? Komolyan azért barátkozol vele? Ezért nem barátkozik vele egy ember. Ne légy mártír. :D Biztos van valami, amiért kedveled. :D De ne szabd meg neki hogy éljen. S nem fogja megköszönni, ha csak sajnálatból barátkozol vele. Ő ezt tudja? :)))

5. Viccesnek találja. Nevet, ha csúfolják. Ez azt jelenti, hogy nem szívja mellre azt, ha sértegetik. Most mi a gondod ezzel? Sírjon? Tényleg azt akarod, hogy fájjon neki? Nem örülsz, hogy ilyen éretten kezeli? Kezdem azt hinni, hogy ha már a gyerekesség szintjét kellene nézni, akkor te inkább az vagy. :D Én csodálom ezért a lányt! Bár én tudnám így kezelni ezeket a helyzeteket! :D Igaz, hogy most már nincs ilyen, de volt. :) S akkor jól jött volna.

6. Én is plüssel alszom 14 éves korom ellenére. :D S nem tartom rossz dolognak. :) Van egy Pikachum, meg egy Penny-s répám. :D Szerintem egyáltalán nem gond, ha valaki plüssel alszik. :D

7. Miért gáz az,ha nem érdekli a fiúk még? Majd eljön az ideje, ha kell. Nem kell sietettni.

Folyton nevet? Van ilyen. Vidám lány. :D Én örülnék ennek.

S hogyan tudasd vele? Állj elé, és mondd el az őszintét. Végülis csak arra fog rájönni, hogy mennyire "kedves" vagy. :) Hajrááá! Én annak a csajnak szurkolok. :P

De azért szerintem nézz már magadba... Komolyan meg akarod szabni valaki másnak az öltözködését, viselkedését, szokásait, és érdeklődését? Máskor ha barátnőt akarsz, akkor keress egy robotot, amin be lehet állítani!

14/L

2014. aug. 8. 16:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Te is gyerek vagy még, akármennyire is próbálsz felnőtt lenni. Ez nem kioktatás, hanem a szomorú valóság, amibe ha akarsz beletörődsz, ha nem, meg nem..Szüleid dolga lett volna megnevelni, nem a mienk.

Általában az hozzád hasonlókból lesznek a falu/város ribizlijei, akik 15-16 éves korukra cikizik a még szűzeket, csak mert rajtuk már végigment egy futballcsapat..

2014. aug. 8. 17:39
 8/27 A kérdező kommentje:
nem tudom miért véditek annyira, egy 13 éves nem viselkedik ilyen gyerekesen. Am én azt nem nevezném érett viselkedésnek hogy azon röhög hogy rajta viccelődnek, ennél hülyébben nem is reagálhatna, így mindenki azthiszi hogy hülye. Már engem is viccnek kezdenek tekinteni amiért vele vagyok :/
2014. aug. 8. 19:08
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak azért mondod, mert a mai világban nőttél fel. Pár évtizeddel ezelőtt ez még bőven normális viselkedés volt, a lányok 10-13 évesen még babáztak, nem pedig pasiztak..Csak ugye a mai világban mindenki egyből fel akar nőni..Sajnos.
2014. aug. 8. 19:22
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Hahahaha. 13evesen pasid van? Igen? Es mit szoktatok csinalni barbiztok, legoztok? Szanalom, hogy 13 evesen az a gyoker, gaz aki nem pasizik..Aki szeret nevetgelni...Aki nem vasalja mar ilyenkor a hajat...
2014. aug. 8. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!