Hogy lehet a barátnőm ilyen gyerekes?
Jézusom, szégyen hogy mivé lettek a gyerekek. Ha valaki normális manapság, akkor egyből kicsúfolják meg kiközösítik. 13 évesen vasalja a haját? Fiúzzon? Ne aludjon plüssmacival?
Ne nevettess már. Ő a normális, te vagy az, aki iszonyatosan el van rontva.
1. Igen, gyerekesen viselkedik. Te is. Én is. Tudod miért? Mert gyerekek vagyunk még. :D De viszont te nagyon lekezelő vagy, és butus is picit... Miért akarod ráerőltetni azt amit szeretsz másra? A te felfogásodat? Neked nem tökmindegy, hogy mit csinál magával?
2. Mesefilmes pólókat, és zenekaros pólókat miért ne hordja? Azt szereti! S ezzel mi bajod van? Én is itt feszítek a Tankcsapda zenekarnak a pólójában. :D És büszkén is viselem. Imádok ebbe lenni.
3. Miért kellene kivasalnia? A göndörség szerintem szép is lehet. Nem tudom milyen, de szerintem nem kellene rögtön kivasalnia, mert az a divat.
Meg amúgy is... A vasalás tönkre teheti a hajat akár. Bár igaz, hogy én is vasaltam. Egyszer-kétszer. De többet nem. Mert megerőszakolásnak éreztem, meg nem volt olyan igazi. Nekem enyhén göndör, és nem vasalom. Szeretem így, megszoktam, elfogadtam. Sokkal szebb vagyok szerintem így. S nem érzem úgy, hogy megerőszakolták volna a hajamat... Nagyon kényelmetlen érzés, és macerás is, és még tönkre is teheti a hajat! Na, meg ha párás az idő akkor visszagöndörödhet. Tapasztalat...
4. Sajnálod? Komolyan azért barátkozol vele? Ezért nem barátkozik vele egy ember. Ne légy mártír. :D Biztos van valami, amiért kedveled. :D De ne szabd meg neki hogy éljen. S nem fogja megköszönni, ha csak sajnálatból barátkozol vele. Ő ezt tudja? :)))
5. Viccesnek találja. Nevet, ha csúfolják. Ez azt jelenti, hogy nem szívja mellre azt, ha sértegetik. Most mi a gondod ezzel? Sírjon? Tényleg azt akarod, hogy fájjon neki? Nem örülsz, hogy ilyen éretten kezeli? Kezdem azt hinni, hogy ha már a gyerekesség szintjét kellene nézni, akkor te inkább az vagy. :D Én csodálom ezért a lányt! Bár én tudnám így kezelni ezeket a helyzeteket! :D Igaz, hogy most már nincs ilyen, de volt. :) S akkor jól jött volna.
6. Én is plüssel alszom 14 éves korom ellenére. :D S nem tartom rossz dolognak. :) Van egy Pikachum, meg egy Penny-s répám. :D Szerintem egyáltalán nem gond, ha valaki plüssel alszik. :D
7. Miért gáz az,ha nem érdekli a fiúk még? Majd eljön az ideje, ha kell. Nem kell sietettni.
Folyton nevet? Van ilyen. Vidám lány. :D Én örülnék ennek.
S hogyan tudasd vele? Állj elé, és mondd el az őszintét. Végülis csak arra fog rájönni, hogy mennyire "kedves" vagy. :) Hajrááá! Én annak a csajnak szurkolok. :P
De azért szerintem nézz már magadba... Komolyan meg akarod szabni valaki másnak az öltözködését, viselkedését, szokásait, és érdeklődését? Máskor ha barátnőt akarsz, akkor keress egy robotot, amin be lehet állítani!
14/L
Te is gyerek vagy még, akármennyire is próbálsz felnőtt lenni. Ez nem kioktatás, hanem a szomorú valóság, amibe ha akarsz beletörődsz, ha nem, meg nem..Szüleid dolga lett volna megnevelni, nem a mienk.
Általában az hozzád hasonlókból lesznek a falu/város ribizlijei, akik 15-16 éves korukra cikizik a még szűzeket, csak mert rajtuk már végigment egy futballcsapat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!