Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem értem. Én vagyok a hülye?

Nem értem. Én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim de mégis úgy érzem, hogy nem érdeklem őket és nem szeretnek, mégis szinte legjobb barátaiknak tartanak engem(mondják). Alig keresnek és sosincsenek mellettem amikor nekem szükségem lenne rájuk(csak úgy tarjuk a kapcsolatot, hogy nekem kell valakit keresnem és vele megyek ki és ott vannak a többiek) de én ennek ellenére ott vagyok nekik mindig és mindig segíteni próbálok nekik bármilyen bajuk van. Kitaszítva érzem magam, semmi törődést nem kapok senkitől még a szüleimtől se igazán. Nem szeretem az életem, üresnek érzek mindent. Pedig mindenki szépnek és kedvesnek tart semmibaj nincs azzal, hogy a külsőm miatt lennék kitaszítva. De én akkor is azt érzem, hogy egy igazi barátom sincs vagy szimpla barátom csak úgy mintha sima ismerősök lennénk mindenkivel..egyedül vagyok senkire nem számíthatok. Miért van ez? :(

15/L

2014. aug. 6. 02:02
 1/8 anonim válasza:

Ezek csak haverok majd ha lesznek igazi barátaid más lesz. A nyár miatt túl sok a szabadidős, ezét érzed üres nek magad, és gondolkodsz butaságokon. Keress valami hobbit járj el sportolni, olvass, csinálj valamit. Sok sikert!

16/f

2014. aug. 6. 02:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van. Szerintem az embereknek csak baratra van szukseguk, nem ram.:) Vagy nem tudom. Szerintem a baratomon meg nem talaltam meg azt az embert, aki a 'lelkitarsam' lehetne.

16/L

2014. aug. 6. 02:46
 3/8 anonim válasza:

Hasonló cipőben járok én is, csak egy kicsit komplikáltabb. :/

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__5..

2014. aug. 6. 03:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért van, mert kamasz vagy. Ebben a korban mindenki így érez. Ez normális. Majd ha felnősz, akkor meg fogod találni az igazi barátokat az életben, és amúgy sem fogsz ilyeneken gondolkodni.
2014. aug. 6. 04:02
 5/8 anonim válasza:
Viszont az igazi barátok nem a gyerekkori barátok? Vagy rájuk hol lelek?
2014. aug. 6. 04:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron szerintem mindenkivel előfordul, hogy magányosnak érzi magát. Túl sok a szabadidőd, és hozzá vagy szokva, hogy hetente 5 napot a barátaiddal töltesz.

Az, hogy nem keresnek, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem tartanak a barátjuknak. Én kb. hetente egyszer beszélek az osztálytársaimmal, általában én keresem őket, mégis megvan a "kémia", az összhang. Mindig van egy húzóember, aki összetartja a csapatot. Lehet, hogy nálatok épp te vagy az. Szervezz programokat, kösd le magad. Szeptemberben már eszedbe se fog jutni ez a probléma! :)

"Kitaszítva érzem magam, semmi törődést nem kapok senkitől még a szüleimtől se igazán. Nem szeretem az életem, üresnek érzek mindent."

Ez valóban szomorú dolog. Nem ismerem a helyzeted, de szerintem érdemes lenne átgondolni, tényleg nem törődnek -e veled.

Ha mindent üresnek érzel, keress egy hobbit. Tanulj hangszeren játszani, járj el futni, bicajozni, írj, fess, rajzolj. Kell valami, amit szeretsz csinálni, különben lelkileg összetörsz.

16/f

2014. aug. 6. 05:46
 7/8 anonim válasza:

Szóval össszesítve: Egyedül érzed magad.

Én ilyen korba ugyan így éreztem magam. És ekkro kezdtem netn ismerkedni olyan témájú oldalakon, amik érdekelnek engem is. Szerintem próbáld meg ezt a variációt.

De a másik variáció az, hogy te legyél bátorkodó és szólj nekik. Néma gyereknek ugyan is anyja sem érti a szavát.

2014. aug. 6. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem nagyon értitek, meg tudjátok mi a helyzet. Nem azért érzem ezt mert kamasz vagyok. Eddig depresziós voltam vágdostam magam és gyógyszereket szedtem.A szüleim válni készülnek egy csomó ember átvert és még sorolhatnám milyen rossz dolgok történtek velem. De el sem tudnám magyarázni az egészet mert túl hosszú..Köszönöm azért a tanácsokat, aranyosak vagytok.
2014. aug. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!