Tudom, hogy hülye kérdés, de lehet ilyen? (Lent)
Idén nyáron táborban megismerkedtem egy lánnyal (én is lány vagyok) és az utolsó pár napba egész jól összebarátkoztam vele. Ez kb egy hónapja volt. Azóta facebookon, telefonon tartjuk a kapcsolatot, mivel ő vidéken lakik. Az elmúlt egy-két hétben nagyon jóban éettünk. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ugyanolyan a humorunk, és még az ízlésünk is szinte teljesen egyezik. Megbízunk egymásbam, és olyan imádjuk egymást. Viszont nem úgy mint a barátok, hanem inkább mint az igazi testvérek. Van egy másik legjobb narátnőm is, de őt nem így szeretem. A "táboros lányon" kívűl csak a hígom iránt érzek így. Hogy a testvérem. Lehetséges hogy igazi testvéri szeretet alakult ki köztünk?
u.i.: az a vicces, hogy nem csak belsőleg, de külsőleg is hasonlítunk. A táborban sokan azz hitték, hogy a nővérem (egy évvel idősebb nálam, mármint majdnem nekem 23-án neki ugyanazon hó 26-án van a szülinapja- ami mindig egyel több mint nekem) és rengeteg has onlóság van köztünk (balkezesek vagyunk, barna, ugyanolyan haj, ugyanolyan.vágású szem..) Nem érdekes?? :)
Ilyen van. Szerintem e jó:)
Nekem a legjobb barátnőm 2 hónappal idősebb nálam. Mikor megismertem (kb 7 éve) már az elején nagyon jól kijöttünk. Aztán egy darabig nem tartottuk a kapcsolatot majd 3 éve megint jóban vagyunk. Fura mert 60%-ban hasonlítunk 40%-ban meg teljesen eltérünk de mindig jól kijövünk. Aztán én fél évre elutaztam és azt vettem észre, hogy már az első hét után nagyon hiányzott. Szóval tökre megszerettem.
Úgyhogy ilyen van, ennek csak örülj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!