Hogy viselkedjek egy olyan fiúval, aki hosszas barátság után semmibe vett?
A történet dióhéjban: Egyetemen egyik fiú évfolyamtársammal összejárogattam hónapokig, de még egy csók sem csattant el. Egy csomó dologban segítettem neki (főképp tanulásban). Lassan eltelt 2 szemeszter, jött a nyár és hirtelen már nem is érdekeltem őt, nem is keresett engem. Becsapva érzem magam, és nem tudom, hogy ezentúl hogyan viselkedjek vele úgy, hogy a méltóságom is megmaradjon. (lesz jó pár közös óránk és az egyetem is kicsi, így sokszor összefuthatunk) Tegyek úgy, mintha semmi sem történt volna de 3 lépés távolságból legyek vele kedves de semleges? Illetve az is még a kérdésem, hogy Augusztus végén lesz a szülinapja. Írjak neki annyit legalább h Isten éltessen, vagy hagyjam a fenébe? (Ő írt nekem fb-n mikor volt a szülinapom...akkor még jóban voltunk)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!