Mit csináljak? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a problémám hogy az igazi meg az áll facebook fiókomba megjelöltem egy lányt az áll profilomban azért mert az igazi profilomban küldtem neki magamról egy félmeztelen képet és letiltottam.Az áll profilomban megjelöltem az egyik barátnőjét és egyből megkérdeztem tőle hogy akar -e szexu@lítás témában beszélni,természetesen nemet mondott és megjelölt a pasija és lebaszott,utánna úgy tűnt hogy kibékültünk de nem mondta hogy miket mondjak a csajnak akit elsőnek megjelöltem és néhány dolgot mondtam is neki amit ő mondott,magamtól mondtam a csajnak hogy megujj@znám és a csaj megkérdezte tőlem hogy akarom-e látni a köcsög oldalát,azt mondtam hogy igen,mert azt hittem hogy szidásról van szó és kitette a rólam készült félmeztelen képet az idővonalára és ott hagyta kint vagy fél óráig és a pasi is kint hagyta vagy fél óráig.És tudom hogy a csaj pár ismerősének elküldte a rólam készült félmeztelen képet,a csaj nem akar velem beszélni.És mind a hárman 14 évesek vagyunk én nem ismerem őket élőben!És szeretnélek titeket kérni hogy nyugtassatok megmert már nem bírom!Csak egyedül én tudok róla,mármint a családban meg az iskolában,meg az egész városban!2014. aug. 5. 19:04
11/17 A kérdező kommentje:
köszi 10-es azt elfelejtettem mondani hogy az arcó is látszik rajta
2014. aug. 5. 19:58
12/17 A kérdező kommentje:
köszi 10-es azt elfelejtettem mondani hogy az arcom is látszik rajta
2014. aug. 5. 19:58
13/17 anonim válasza:
Jó és? Miért szted a játszótéren zsákkal a fejükön voltak lent a gyerekek? :) Ne szívassál már. Amúgy meg minek küldted el ha szégyenled magad utána? Jóég... nőj fel, de ne a fb-on. Komolyan jobban jársz. Mellesleg megsúgom neked ha kitenne vmelyik ismerősöm 30 percre egy fotót egy gyerekről akit sose láttam, azt sem tudom ki az stb. akkor mondjuk 10p múlva már elfelejteném a fejét és akkor sem ismerném meg később, ha kést szorítanának a torkomhoz. :) nem törődik ezzel a kutya sem csak te. Nyugodjál le és ennyi. Anyukádnak meg ne mondd el, mert tökhülyének fog nézni, de legalábbis csalódni fog benned, mert jó esetben nem így nevelt, hogy 14 évesen a gatyádba tartsad az agyadat. 10es vtam aki a 4es.
14/17 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ,de a csaj leszedte a képet és privátban küldte el pár ismerősének,meg mi a helyzet azzal akinek jó az arcmemóriája?
2014. aug. 5. 20:18
15/17 anonim válasza:
gyerek, jártál már te a strandon félmeztelenül????
pasiból vagy, legyél már tökösebb, mit szenvedsz azon, h van rólad egy félmeztelen fotó arccal együtt???? -.-"
16/17 A kérdező kommentje:
tudom,de ezzel már nyugtauak,be is vál 1 hónapig
2014. aug. 6. 12:50
17/17 A kérdező kommentje:
*nyugtattak
2014. aug. 6. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!