Mit csináljak? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a problémám hogy az igazi meg az áll facebook fiókomba megjelöltem egy lányt az áll profilomban azért mert az igazi profilomban küldtem neki magamról egy félmeztelen képet és letiltottam.Az áll profilomban megjelöltem az egyik barátnőjét és egyből megkérdeztem tőle hogy akar -e szexu@lítás témában beszélni,természetesen nemet mondott és megjelölt a pasija és lebaszott,utánna úgy tűnt hogy kibékültünk de nem mondta hogy miket mondjak a csajnak akit elsőnek megjelöltem és néhány dolgot mondtam is neki amit ő mondott,magamtól mondtam a csajnak hogy megujj@znám és a csaj megkérdezte tőlem hogy akarom-e látni a köcsög oldalát,azt mondtam hogy igen,mert azt hittem hogy szidásról van szó és kitette a rólam készült félmeztelen képet az idővonalára és ott hagyta kint vagy fél óráig és a pasi is kint hagyta vagy fél óráig.És tudom hogy a csaj pár ismerősének elküldte a rólam készült félmeztelen képet,a csaj nem akar velem beszélni.És mind a hárman 14 évesek vagyunk én nem ismerem őket élőben!És szeretnélek titeket kérni hogy nyugtassatok megmert már nem bírom!Csak egyedül én tudok róla,mármint a családban meg az iskolában,meg az egész városban!2014. aug. 5. 19:04
1/17 A kérdező kommentje:
valahogy ki lehet törölni a csajnak meg a pasinak a profilját?
2014. aug. 5. 19:05
2/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a hosszú leírásért!
Már megnyugtattak,a stranddal,be is vált 24 napig,de már nem,hogyan tudnám elfelejteni?
2014. aug. 5. 19:09
3/17 anonim válasza:
Te tényleg ilyen hülye vagy? :-D
Nem foglak oltogatni...de ezt soha nem fogod tudni sem az emlékeidből, sem a netről törölni
4/17 anonim válasza:
Nekem esküszöm többszöri olvasásra sem sikerült felfognom a teljes sztorit. Te nő vagy? Vagy ha nem akkor szerinted kit érdekel egy 14 éves kis srác félmeztelen képe a fb-on? Amúgy meg 14 évesen miért nem töltöd valami értelmesebbel a nyarat? Csak úgy szólok, hogy élőben is találkozhatsz az emberekkel nem csak fb-on... nekünk is bejött ez 10 éve amikor még nem volt fb. Nem értem miért kell mindent online csinálni. Azt végképp nem értem miért nyugtassalak meg.. most komolyan...
5/17 A kérdező kommentje:
ez még Július 11.-én történt,és 14 éves fiú vagyok
2014. aug. 5. 19:26
6/17 A kérdező kommentje:
Vagy szóljak erről anyámnak?
2014. aug. 5. 19:29
7/17 anonim válasza:
Én se értem, ha fiú vagy akkor pláne, a fiúknak szabad félmeztelen képet kitenni, csak a lányoknak nem szabad.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi 7-es meg a 4-es is segített valamennyit
2014. aug. 5. 19:35
10/17 anonim válasza:
Na, de komolyan.. Én egy laza 20 évvel idősebb vagyok. Az én időmben kb. még net is csak nyomokban volt megtalálható. Nyáron a srácok félmeztelenül játszottak lent a játszótéren ha meleg volt és nem pisiltünk tőle parfümöt. Szerintem pont ennyire jelentéktelen manapság is ez... Jó nyilván cikizésnek tette ki a csaj, de most mit lát.. ajj, semmit de kb. nőben sem lenne értelmed, mert 14 évesen lehet még melled sem lenne. 14 évesen nem gondolkoztam rajta, hogy "húúdejó lenne ha megujjaznának..." elég beteg ha egy lánynak ez bejön. Nem jön be... az ilyen csávók csak a kis ribiknek jönnek be... Gondoljál bele mit fogsz csinálni 10 év múlva ha már most ilyenekkel csillapítod a hormonjaidat. Nyomd ki a gépedet és menj le az utcára rosszalkodni a többi kisgyerekkel, hátha fogsz valami kislányt egy puszi erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!