Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi vezethet valakit öngyilkoss...

Mi vezethet valakit öngyilkosságra?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom tegnap este öngyilkos lett.Külső szemmel tökéletes élete volt.Tavaly végzett az iskolával és szemmel láthatóan bejött neki az élet.Senki nem tudja,hogy mit dolgozott,még a saját szülei sem,de rengeteg pénzt keresett,ami segítségével minden hobbiját kiélhette és az élet összes örömét kihasználta.Szép ház,szép autók és hétről hétre új gyönyörű barátnő.Már megszoktuk tőle,hogy nem szereti a hosszú kapcsolatokat így nem volt meglepő tőle.Akármennyi pénze is volt,de nem szállt el.Segítette a szüleit és a barátaira is mindig volt ideje,akár csak régen.Jövőhétre terveztünk egy sátorozást és már megvolt minden szervezve,de tegnap este az autójában fejbe lőtte magát.Mi lehet az oka egy ilyen döntésnek?Tegnap beszéltem vele és minden a legnagyobb rendben volt.
2014. aug. 4. 11:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Alkohol hatása alatt nem állhatott,de néha elszívott egy szál füves cigit.Milyen balesetre gondolsz?Az emberek nem szokták a pisztolyukat a fejükhöz rakni és véletlen meghúzni a ravaszt.(marha valóban ez történt)

Voltak olyan pillanatai,hogy beszéltünk és láttam,hogy nagyon elkomolyodott és csak bámult üresen a semmiben.Ilyenkor kicsit meglöktem és jött azzal,hogy:"Bocs,csak nagyon elgondolkoztam valamin"

Így visszagondolva pár hete volt egy érdekes eset.Kártyáztunk és kapott egy SMS-t valakitől és sietve elment.Mikor kérdeztem,hogy hová megy azt mondta randira kell mennie.Nem volt alkalomhoz öltözve és ő soha nem felejti el az ilyesmit,szóval ez így különös volt.Voltak olyan időszakai hogy napokig ki volt kapcsolva a telefonja és nem lehetett elérni.Általában havonta 1-2 szer előfordult.Azzal magyarázta,hogy nincs kedve az emberekhez és szüksége volt egy kis magányra.

2014. aug. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!