Mi vezethet valakit öngyilkosságra?
Alkohol hatása alatt nem állhatott,de néha elszívott egy szál füves cigit.Milyen balesetre gondolsz?Az emberek nem szokták a pisztolyukat a fejükhöz rakni és véletlen meghúzni a ravaszt.(marha valóban ez történt)
Voltak olyan pillanatai,hogy beszéltünk és láttam,hogy nagyon elkomolyodott és csak bámult üresen a semmiben.Ilyenkor kicsit meglöktem és jött azzal,hogy:"Bocs,csak nagyon elgondolkoztam valamin"
Így visszagondolva pár hete volt egy érdekes eset.Kártyáztunk és kapott egy SMS-t valakitől és sietve elment.Mikor kérdeztem,hogy hová megy azt mondta randira kell mennie.Nem volt alkalomhoz öltözve és ő soha nem felejti el az ilyesmit,szóval ez így különös volt.Voltak olyan időszakai hogy napokig ki volt kapcsolva a telefonja és nem lehetett elérni.Általában havonta 1-2 szer előfordult.Azzal magyarázta,hogy nincs kedve az emberekhez és szüksége volt egy kis magányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!